Haberler

Alaşehir CHP Adayını Anketle Belirleyecek

Yerel seçimler için Alaşehir CHP'de başkan adayını bayram sonrası yapılacak olan anket sonucu belirleyecek.

Yerel seçimler için Alaşehir CHP'de başkan adayını bayram sonrası yapılacak olan anket sonucu belirleyecek. Halen resmi başvuru olarak eski CHP ilçe başkanı Ethem Kaya dışında her hangi bir başvuru yapılmadı.

Alaşehir CHP İlçe başkanı Ali Gürsel, yaptığı açıklamada, "Alaşehir'de belediye başkan adayımızı genel merkez tarafından bayram sonrası yapılacak anket sonucuna göre açıklayacağız. Bugün itibariyle aday adayı olarak eski ilçe başkanı Ethem Kaya müracaatını yaptı. Bunun dışında henüz resmi başvuru yapan olmadı. Başka çıkabilecek aday ayalarımız arasında genel merkez tarafından bayramdan sonra yapılacak olan anket ve temayül yoklaması sonucu kesin ve Alaşehir'de seçim kazanabilecek bir adayımızı belediye başkan adayımız olarak açıklayacağız." dedi.

Alaşehir'de CHP Belediye başkan aday adayları arasında kulislerde Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Dr. Neşe Zengin, Eczacı Hasan Hüseyin Uysal ve üzüm tüccarı Ömer Zeren'in adı geçiyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gürsel Ethem Kaya Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title