Haberler

Alaplı'lı Gazeteciler Çalışan Gazeteciler Günü Olması Nedeni ile Alaplı Protokolüne Kahvaltı Düzenledi.

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Faaliyet Gösteren Alaplı Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Olması Nedeni ile Alaplı Protokolüne Kahvaltı Düzenledi. Gerçekleştirilen Kahvaltıya Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Hasan Şahin, Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eren, Alaplı Tso Başkanı İsmail Öztürk, İlçede Görev Yapan Yerel...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Alaplı Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması nedeni ile Alaplı protokolüne kahvaltı düzenledi. Gerçekleştirilen kahvaltıya Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Hasan Şahin, Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eren, Alaplı TSO Başkanı İsmail Öztürk, ilçede görev yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı. Kahvaltı da bir konuşma yapan Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Yasin Ören,

"Derneğe ruh ve heyecan katan arkadaşlarla birlikte bir araya gelmenin mutluluğu içersindeyiz. Hepimiz biliyoruz ki basının görevi gerçekleri bulup bozmadan, abartmadan kamuoyuna yansıtmak. Özveri ile çalışan tüm arkadaşlarımızı bu bilinçle hareket etmeye davet ediyorum" diye konuştu. Ardından konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ise gazeteciler için şunları söyledi:

"Tüm çalışan Gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Arkadaşlarımız gerçekten çok zor şartlar altında bu kamu görevini yerine getirmeye çalışıyorlar. O nedenle kendilerini kutluyor, yaşamlarında başarılar diliyorum." Buradaki kahvaltının ardından Dernek Yönetimi ve Gazeteciler Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

(BA-SD-Y)

10.01.2008 20:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title