Haberler

Aksaray'da Yerel Yönetimler

Aksaray Belediyesi Semt Pazarlarında Yeni Bir Düzenleme Yapmak İçin Çalışmalara Başladı. Bağırarak Satış Yapmaması Konusunda Uyarılan Esnafa Önlük Dağıtıldı.

Aksaray Belediyesi semt pazarlarında yeni bir düzenleme yapmak için çalışmalara başladı. Bağırarak satış yapmaması konusunda uyarılan esnafa önlük dağıtıldı.

Semt pazarlarında yenilikler yapmayı amaçlayan Aksaray Belediyesi, Cumartesi pazarındaki pazarcı esnafa ücretsiz iş önlüğü dağıtarak jest yaptı. Belediye Başkanı Nevzat Palta, Başkan Yardımcıları Kenan Koç, Murat Koç, Sadi Özdil ve Akif Kılıç'la birlikte Cumartesi pazarına giderek, hem esnafı ziyaret etti hem de yapılması düşünülen yenilikler hakkında bilgi verdi.

Esnafında halkında seveceği modern bir sistem düşündüklerini belirten Başkan Palta, "Vatandaşlarımızın düzenli bir şekilde yerleşmiş, fiyat küpürleri olan ve gürültüsüz bir semt pazarında alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Ayrıca esnaflarımızın da pazarda tek tip giyinmelerini ve müşterileri o şekilde karşılamalarını istiyoruz. Yani modern bir semt pazarı oluşacak" dedi.

Belediye tarafından hazırlanan iş önlükleri esnafa dağıtılırken, semt pazarında yapılacak her türlü yeniliğe destek vereceği belirtildi.

(HÇ-İP)

12.05.2007 18:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title