Haberler

Aksaray Belediyesi Günebakan Sertifikasına Devam Ediyor

Aksaray Belediyesi’nin gıda güvenirliğini artırmak ve işletmelerin hijyen standardını yakalaması amacıyla başlattığı Günebakan Projesinin 8’inci sertifikası da sahibini buldnu.Gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin son zamanlarda rağbet gösterdiği ‘Günebakan Sertifikası’ işletmelerindeki hijyen standartlarının arttırılmasının yanında tüketicilerin güvenilir gıda sunmayı amaçlıyor.

Aksaray Belediyesi'nin gıda güvenirliğini artırmak ve işletmelerin hijyen standardını yakalaması amacıyla başlattığı Günebakan Projesinin 8'inci sertifikası da sahibini buldnu.

Gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin son zamanlarda rağbet gösterdiği 'Günebakan Sertifikası' işletmelerindeki hijyen standartlarının arttırılmasının yanında tüketicilerin güvenilir gıda sunmayı amaçlıyor. Günebakan sertifikası ile Aksaray'daki işletmelerin hizmet kalitesinin tescillenmesi ve müşteriler nezdinde işletmenin değer kazanması Aksaray Belediyesi garantörlüğünde geçekleşiyor.

Halkın güvenilir daha temiz ve güvenilir gıda tüketmesi amacıyla Aksaray Belediyesi'nin başlattığı Günebakan Projesine müracaat eden Ağaçlı Mado, yapılan değerlendirme sonunda sertifika almaya hak kazandı. Ağaçlı Mado'da düzenlenen sertifika teslim törenine katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Günebakan'ın Aksaraylı esnaflar tarafından rağbet gördüğünü söyledi. Aksaray Belediyesi'nin tarafından denetlenerek hazırlanan Günebakan Sertifikasına tüm gıda işletmelerinin müracaat edebileceğini aktaran Başkan Haluk Şahin Yazgı, "Şimdi Ağaçlı Tesislerinin içindeki Moda Kafedeyiz. Orhan Ağaçlı gibi saygı duyduğumuz işadamı abimizin yanındayız. Günebakan projesi Belediyemizin öncülük ettiği bir uygulama ve proje hayata geçtiğinden itibaren birçok tesisimiz bu sertifikayı almaya müracaat etmeye başladılar" dedi.

'Günebakan Sertifikalarını hak edenlere veriyoruz' diyen Başkan Yazgı, "Belediyemizin günebakan için belirlediği 32 tane kriter var. Bu kriterleri göz önüne alarak 100 üzerinden puanlama yapıyoruz ve 80 puan ve üstü olan işletmecilerimize biz bu sertifikayı veriyoruz. Bugünde şu anda Mado Kafedeyiz. Bu zamana kadar alan işletmelerin puanlama üzerinden en yüksek puanı alan işletmenin içerisinde bulunmaktadır. Günebakan projesi sizlerin de bildiği gibi tamamen teşvik ve gönüllük esasına dayanıyor. Bu değerlendirme kesinlikle cezalandırma sistemi değil. Vatandaşlarımızın bu sertifikayı gördüğü zaman bu işletmelerin gönül rahatlığıyla ürün yada alışveriş yapabilirler. Çünkü bu sertifika hem hizmet kalitesi olsun hem de üretilen malzemelerin kalitesi olsun en üstte olduğunun göstergesidir. Belgeyi almayı hak kazanan bu işletmemize bu sertifikamızın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Yazgı, tören sonrasında Ağaçlı Mado'nun Günebakan Sertifikasını işletme sahibi ve iş adamı Orhan Ağaçlı'ya teslim etti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Günebakan Aksaray Ağaçlı Mado Yerel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title