Haberler

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Myo'dan Kızılay'a 52 Ünite Kan Bağışı

Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi’nin Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki kan bağışı kampanyasında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve öğretim elemanlarından 52 ünite kan bağışı toplandı.

Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi'nin Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki kan bağışı kampanyasında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve öğretim elemanlarından 52 ünite kan bağışı toplandı.

Korkuteli MYO yerleşkesinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası öğrencilerden ve öğretmenlerden yoğun ilgi gördü. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu ilk kan bağışında bulunurken, "Kan bağışı iki ayrı öneme sahip. Kan veren kişinin vücudunun sağlıklı olmasını sağladığı gibi yardıma muhtaç hastalara şifa olmaktadır. Kan bağışı etkinliği sosyal sorumluluğu ve başkasına yardım etme hissine neden oluyor. Kan bağışı kampanyamıza katılan öğrencilerimize, idare ve akademik personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılay Kan Merkezi Doktoru Erkan Kaya ise "Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksekokulu'nda kan bağışına ilgi ve alakanın yüksek olması bizleri mutlu etti. Teşekkür ediyoruz. İlçeye her geldiğimizde ilçe halkı bağışta bulunuyor. Gayet memnun olarak dönüyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Türk Kızılayı Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title