Haberler

Ak Parti'li Tekelioğlu Katip Çelebi'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan'ı ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan'ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal ve Rektör Danışmanı Taha Aksoy da bulundu.

Ziyaretin ardından misafirine İKÇÜ Merkez yerleşkesini gezdiren Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Akhan bu yıl ilk defa öğrenci kabul edecek Mekatronik, Biomedikal ve Harita Mühendisliği Bölümlerinin İzmir ve çevresinde mevcut olan büyük bir boşluğu dolduracağına dikkat çekti.

Yapımı tamamlanan ve kullanıma açılan merkez ofis binası ve inşası hala devam eden kütüphane ve derslikleri de gezen konuk vekil yapılan çalışmaları yerinde izledi. Bu yapıların restore edilmeden önceki hallerini hatırladığını belirterek gelinen noktanın takdire şayan olduğunu ifade eden Prof. Dr. Tekelioğlu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin İzmir ve Ege Bölgesi için önemli bir yere sahip olduğunu sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tekelioğlu Katip Çelebi Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title