Haberler

AK Parti Sivas Milletvekili Uzun:

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, 'Bugün, Bütün Milletimiz Bir Kez Daha Kardeşlik, Dostluk ve Yardımlaşma Duygularını Pekiştirecektir' Dedi

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Kurban Bayramının önemine değinerek, 'Bugün, bütün milletimiz bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını pekiştirecektir' dedi.

Uzun, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ve İslam aleminin iki dini bayramından biri olan Kurban Bayramı'nı yeniden yaşamanın sevinci içerisinde olduklarını belirtti. Uzun, şunları kaydetti:

'Bugün, bütün milletimiz bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını pekiştirecektir. Manevi bakımdan zenginleştiğimiz, ailemiz, dost ve akrabalarımızla birlikte geçirdiğimiz bu bayramlarda milletimiz birbirine daha çok kenetlenmekte ve dünya üzerinde eşsiz bir dayanışma örneği sergilemektedir. Bu ruhla kutladığımız her bayram bütün vatandaşlarımız için hem bütün hayatın muhasebesidir, hem de herkesin elindeki imkanlar ölçüsünde çevresini kandillerle aydınlattığı bir mutluluk tablosudur. Bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Komşularımızı, akrabalarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, fakirleri ziyaret etmeli ve sevgimizi ifade etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Sivas'lı hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, selam ve saygılar sunarım.'

(EMN-YLZ) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title