Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Kozluk İlçesini Gezdiler

Güncelleme:

Ak Parti Batman Milletvekili adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz, Kozluk ilçesinde seçim çalışması yürüttüler.

AK Parti'liler Kozluk'taydı

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Batman Milletvekili adayları Kozluk ve Bekirhan'da vatandaşlarla buluştu.

AK Parti adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaettin Uçar ile parti yöneticileri, Sason, Beşiri ve bazı beldelerden sonra dün de Kozluk ilçesindeydiler.

HAMİDİ: HUZUR OLAN YERDE EKMEK VAR

Halka Kürtçe ve Türkçe hitap eden AK Parti Milletvekili Adayı Ataullah Hamidi dinlerinin, kıblelerinin bir olduğunu, Türklerin ve Kürtlerin etle tırnak gibi olduğunu, milletin gerginlikten bıktığını ve huzur içinde işine gücüne bakmak istediğini anlatarak "Huzur olan yerde, ekmek de var. Ben çok ümitvârım, tek yumruk gibi olacağız. İnsandan daha önemli bir şey yok. Müslümanların, Kürtlerin gelişmesini istemeyenler aramıza fitne sokuyor. Uyanık olup oynanan oyunları hep birlikte boşa çıkarmamız lazım. Herkes siyaset yapsın, birbirine saygı göstersin. Şiddete değil, siyasete şans verelim" dedi.

ÖZDEMİR: BİZE OY VERİN; İSTİKRAR SÜRSÜN

AK Parti Batman Milletvekili ve 2. sıra Millletvekili Adayı Ziver Özdemir ise partilerinin istikrarın tek adresi olduğunu belirterek Kozluk halkından kendilerine destek olmalarını istedi.

Özdemir şöyle konuştu: "Bize oy verin istikrar sürsün. Akan kanı durdurmalı, yanan ateşi söndürmeliyiz. Çocuklarımız ölmesin; okusun, doktor olsun, avukat olsun, mühendis olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Kozluk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title