Haberler

AK Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Düzenledi

AK Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

Ak Parti Kızılcahamam İlçe başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

Ankara Konak'ta düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hasan Akan, İl Koordinatörü Ertuğrul Cenk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney, İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve İlçe Muhtarları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım, yaptığı konuşmada, 11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Bizden hiç bir desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve kıymetli eşi Ayşe Güney hanım efendi olmak üzere il yönetim kurulu üyemiz Hasan Akan ağabeyimize huzurlarınızda teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim" dedi.

Belediye Başkanı Güney ise "Her daim değerli teşkilat mensubu üyelerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yasarken ramazan ayının böylesine manevi bir ortamda yaşandığı dönemde, bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz" ifadesini kullandı.

Ramazan ayının güzelliklerinin yılın 365 gününe yayılması dileğiyle dileyen Güney, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Güney Kızılcahamam Ayşe Güney AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title