Haberler

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Kadına şiddetin önüne geçilmesi için daha da fazla çalışılmasını istiyoruz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Kadına şiddetin önüne geçilmesi için daha da fazla çalışılmasını istiyoruz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şunları söyledi:

"Öncelikle geçtiğimiz günlerde uğradığı vahşi saldırı sonucunda öldürülen Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine, arkadaşlarına ve tüm kadınlara başsağlığı dilerim. Kadınlar dünyada ve Türkiye'de, maalesef çoğu zaman en yakınındaki erkekler tarafından hem psikolojik hem fizyolojik şiddete maruz kalıyor. İnsan olmakla insani davranmak aynı şey değildir. İnsanlık dışı canilerin adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyor ve kadına her türlü şiddetin önüne geçilmesi için daha da fazla çalışılmasını istiyoruz. Böyle felaketleri başka Özgecan'ların yaşamaması için, toplum olarak hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Birey olarak her birimiz öncelikle vicdanlarımızı yargılamalıyız. Ülkemizde her geçen gün, her platformda kadın unsuru ve etkisi artmaktadır. Kadınlar toplumun en önemli birimi olan hem ailenin temel direğidir, hem de bütün toplumu dünyaya getiren, yetiştiren en önemli değerlerdir. Bu yüzden bir kadın tüm dünyayı değiştirebilir. Ülkemizde de, dünyada da kadın-erkek eşitliğinin tam olarak sağlandığı aydınlık günlere erişmek dileğiyle, aynı zamanda içinde bulunduğumuz Muhasebe Haftası münasebetiyle tüm kadın meslektaşlarımın ve kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Özsoy Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title