Haberler

AK Parti'den Küçüksan Yönetimine "Hayırlı Olsun" Ziyareti...

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Zekai Kafaoğlu, Küçüksan'da Gerçekleşen Kongrenin Ardından Seçilerek Göreve Gelen Yeni Başkan ve Ekibini Kutladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Zekai Kafaoğlu, Küçüksan'da gerçekleşen kongrenin ardından seçilerek göreve gelen yeni başkan ve ekibini kutladı.

Yeni Sanayi Sitesi'ndeki Küçüksan Yapı Kooperatifi'nin seçimli mali genel kurulunda aday olduğu yönetimine üyelerin çoğunlunun tercihi ile seçilip getirilen yeni başkan İrfan Gökmen, gerçekleşen ilk nezaket ziyareti sebebiyle AK Partili yöneticilere teşekkür etti. Küçüksan Yapı Kooperatifi Başkanı İrfan Gökmen, "Üyelerimizin teveccühü ile göreve geldik. Mevcut bin 39 üyemiz var, bunlara layık olmaya çalışacağız. En iyi hizmeti vermek mecburiyetindeyiz. Siz ve tüm sivil toplum örgütleriyle odaların da vereceği destek ile bu işi layıkıyla yapma gayreti içinde olacağız. Hedeflerimiz öncelikle gelir getirecek projeleri hayata geçirmektir. Temizlik gibi bünyemizde yaptığımız tüm işlerin masraflarını üyelerden değil, daha farklı oluşturulabilecek kaynaklardan sağlama yoluna gideceğiz. Üyelerimize yük getiren bir anlayışımız yok, aksine, onların yükünü azaltan bir anlayışı ortaya koyacağız" dedi.

SEÇİLMİŞLERİN YANINDAYIZ

AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu ise yeni görevi nedeniyle başkan ve ekibini tebrik ederken, AK Parti olarak her zaman seçilmişlerin yanında olduklarını vurguladı. İl Başkanı Kafaoğlu, "Daima seçilmişlerin yanındayız. Sizi ve ekibinizi kutluyor hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Büyük çoğunluğun nabzını tutmuş oluyorsunuz. Göreve geldiğiniz seçim sonuçları da bunu gösteriyor. Unutulmamalıdır ki, büyük bir seçmen kitlesinin oyunu almışların sorumlulukları daha fazla artıyor, dolayısıyla yükünüz artıyor. Hizmet verdiğiniz sürece bir yandan biten çalışmalar diğer yandan da yeni gereksinimlerin önünü açıyor. Onun için ben sizlere kolaylıklar içinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

İrfan Gökmen başkanlığındaki Küçüksan Yapı Kooperatifi yönetim kurulu, Akif Kaynakoğlu, Latif Altıner, Mustafa Çanakcı, H.İbrahim Çınarlı, Kamil Güler, Hüseyin Göktürk, Ahmet Sunay, İsmail Danışment ve Tayfun Çörel'den (2. başkan) oluştu.

(YU-MŞ)

04.05.2007 18:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title