Haberler

AK Parti'de Adaylar Belli Olmaya Başladı

Güncelleme:

AK Partide Batman Merkez İlçe, Batman İl Başkanlığı ve milletvekili adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

İlçe Teşkilatları seçimi takviminin belli olmasından sonra AK Partideki hareketlenmeler hızlanırken sürpriz isimler de ortaya çıktı.

Şimdilik 6 ismin yarışacağı Merkez İlçe için daha önce milletvekili aday adayı olan Avukat Adnan Günaydın, Avukat Yusuf Bülbül, A. Baki Polat, Sürgün Kayra, Veysi Önal ile Erkan Atahanlı'nın Merkez İlçe Başkanlığına aday olacağı öğrenildi.

İL BAŞKANLIĞINA ŞİMDİLİK 4 İSİM TALİP

Murat Güneştekin'in milletvekili adayı olması nedeniyle boşalacak olan İl Başkanlığına da 4 kişinin istekli olduğu bildirildi.

Merkez İlçe Başkanı Diyaettin Uçar, işadamı Selman Nasıroğlu, işadamı Ziver Hamidoğlu ile Valilik Özel Kalem müdürü Ömer Kesin'in mücadele edeceği yarışa önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de katılabileceği ifade edildi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI DA KONUŞULUYOR

30 Ocak tarihine kadar sonuçlanacak olan İlçeler ve İl seçimlerinden hemen sonra milletvekili seçimi hazırlıklarına başlanacağını söyleyen bir partili Batmandan milletvekili adayı olabileceklerin de şimdiden çalışma başlattıklarını söyledi.

Mevcut milletvekili Ziver Özdemir dışında M. Emin Ekmen, Murat Güneştekin, İbrahim Halil Kırşan, Ayhan İsen ve Yusuf Tanrıseven'in milletvekili adayı olabilecekleri siyasi kulislerde yorumlanırken bu sayının da en az bir kat artabileceği konuşuldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title