Haberler

Ahmet Maranki'den Emniyet Mensuplarına Konferans

Alternatif tıp uzmanı Ahmet Maranki, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü mensuplarına "Türkiye'de Gıda Güvenliği ve Stratejileri" konulu konferans verdi.

Alternatif tıp uzmanı Ahmet Maranki, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü mensuplarına " Türkiye'de Gıda Güvenliği ve Stratejileri" konulu konferans verdi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Ahmet Maranki ve eşinin yanı sıra emniyet müdürleri, şube müdürleri ve çok sayıda polis memuru katıldı.

"Kozmik Bilimle Sağlıklı Yaşam Konsepti" kapsamında gerçekleştirilen konferansta polislik mesleğinin stres odaklı olmasından dolayı "Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Yaşa" düşüncesinin günlük hayata özellikle de geçirilmesi ile ilgili konular değerlendirildi.

Sinevizyon yöntemiyle gerçekleştirilen konferansta soru cevap yöntemiyle, katılımcıların aklında kalan sorular yanıtlandı. Konferans sonunda Ahmet Maranki kitaplarını imzaladı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Maranki Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title