Haberler

Ahi Evran Üniversitesi İnşaatlarında Çalışmalar Devam Ediyor

Ahi Evran Üniversitesi inşaatlarında çalışmalar devem ediyor.

Ahi Evran Üniversitesi inşaatlarında çalışmalar devem ediyor. Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile imzalanan protokol gereği 2 etap halinde yapımı gerçekleşecek olan inşaatlardan ilk etap inşaatların yapım işi 2013 yılı Eylül ayında Bağbaşı Yerleşkesi'nde başladı.

Rektörlük, Yabancı Diller Yüksek okulu ile Olimpik Pistli Stadyumu kapsayan bu inşaatlar tamamlanmak üzere 2. etap inşaatlar da 2014 yılı Aralık ayı içinde başlarken 2. etap inşaatlar kapsamında başlayan 17 bin 283 metrekare toplam inşaat alanı olan Eğitim Fakültesi 49 derslik, 180 ofis, 5 toplantı odası, 20 laboratuvar ve 1 amfiden oluşuyor.

Toplam inşaat alanı 14 bin 755 metrekare olan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'nde 18 derslik, 94 ofis, 32 laboratuvar, 17 salon ve 2 amfi olacak. 14 bin 39 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Ziraat Fakültesi'nde ise 25 derslik, 26 laboratuvar, 23 hizmet odası, 73 ofis, 5 amfi, 3 toplantı odası olacak.

2. etap inşaatlar kapsamında başlayan 9 bin 856 metrekare inşaat alanı olan Kongre Kültür Merkezi ise 19 ofis, 1 tane 632 kişilik 2 tane 260 kişilik konferans salonu, 5 adet çalıştay salonu, 5 adet etkinlik salonu, 670 metrekare fuaye ve bin 504 kişi kapasiteli amfi tiyatro salonundan oluşuyor. 2. etap inşaatlar arasında olan Olimpik Pistli Stadyum'un Maraton Tribünü'nün yapım işi de başladı ve tüm inşaatlar hızla devam ediyor. Devam eden inşaatlar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam üniversitenin en acil ihtiyacının akademik ve idari birim binaları olduğunu ifade ederek "Bağbaşı Yerleşkesi'nde başlayan tüm inşaatlar protokol gereği planlanan zamanda tamamlanması için hızla devam ediyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Üniversitenin son teknolojik imkanlarla eğitimdeki kalitesini artırmak için elimizden gelen gayreti göstererek emin adımlarla ilerlemesi yolunda çalışıyoruz" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bağbaşı Eylül Yerel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title