Haberler

Ağrı'da okuma yazmaya geçen öğrencilerden Kızılay'a mektup sürprizi

Güncelleme:

İMKB Gazi İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri, okuma yazmaya geçmelerinin ardından Kızılay başta olmak üzere birçok kuruma mektuplar yazarak yeni yıllarını kutladı. Kızılay Ağrı Şubesi yetkilileri, öğrencilere sürpriz ziyarette bulunarak pasta kesti.

Ağrı'da okuma yazmaya geçen İMKB Gazi İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri, Kızılay başta olmak üzere birçok kuruma mektuplar yazarak yeni yıllarını kutladı.

İMKB Gazi İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri, okuma yazmaya geçmelerinin ardından birçok kuruma mektup yazdı. Öğrenciler mektuplarında okuma yazmaya geçmenin mutluluğunu paylaşırken, mektup ile birlikte 2024 yılı temalı resimleri de gönderdi. Resimlerin gönderildiği kurumlardan Kızılay Ağrı Şubesi yetkilileri, 2023 yılının son eğitim öğretim gününde 1-B sınıfı öğrencilerine sürpriz ziyarette bulunarak, öğrencilerle birlikte pasta kesti. Kızılay gönüllüleri ile birlikte sınıfa giren Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, gönderdikleri mektup için öğrencilere teşekkür etti. Tatlı, Kızılay gönüllülerinin hazırladığı ve her bir hediyenin üzerinde bir gönüllünün yazdığı notların olduğu hediyeleri de tek tek öğrencilere verdi.

Tatlı, öğrencilerin bu anlamlı davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılay'ın çalışmalarını anlatan Tatlı, iyilik, merhamet ve yardımlaşmanın güzelliğini aktardı. Tatlı, "Okuma yazmaya geçen öğrencilerimiz bize çok güzel bir sürpriz yaptılar. Bize mektup yazarak yeni yıllarımızı kutladılar. Ayrıca 2024 yılı temalı resimlerini de bize gönderdiler. Biz de onlara karşılık olarak bir sürpriz yapmak istedik. Onları ziyaret ederek hediyeler verdik ve pasta kestik. Öğrencilerimizin bu duyarlılığı bizi çok mutlu etti. Onlara, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Kızılay olarak her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Öğrenciler, Kızılay'ın ziyaretinden dolayı çok sevindiklerini belirterek, Tatlı ve gönüllülere teşekkür ettiler. Program sonunda Tatlı ve gönüllüler, pasta keserek öğrencilere ikram ettiler. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılay Ağrı İmkb Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title