Haberler

Adü'de Mezuniyet Töreni

Adnan Menderes Üniversitesi'nde 2013 2014 akademik yılında mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi'nde 2013-2014 akademik yılında mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tesislerinde düzenlenen törende konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, önümüzdeki dönem 4 yeni fakülte açılacağı bildirdi.

ADÜ'nün gerek öğrenci kapasitesi, gerekse eğitim tesisleri açısından sürekli gelişim içerisinde olduğuna işaret eden Birincioğlu, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki dönem 4 yeni fakülte daha yapılandıracağız. Kuşadası Denizcilik Fakültesi, Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Nazilli Güzel Sanatlar Fakültesi ve Aydın İslami Bilimler Fakültesi'ni üniversitemize kazandırmayı planlıyoruz. Ayrıca üniversitemizde sentetik atletizm pisti futbol sahası, tenis kortları ve spor merkezlerinin açılışı da 2014 yılı içerisinde yapılacaktır. Bu vesileyle öğrencilerimize başarılar dilerken, üniversitemizin artan başarısında büyük emekleri olan öğretim elemanlarımıza da saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

Fakültelerinde birinci olan öğrencilere plaket ve başarı belgelerinin takdim edildiği tören öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Birincioğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title