Haberler

Adü Çine Myo Dershane ve Liseleri Konuk Etti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu, Aydın ve Çine'deki bazı lise ve dershaneleri konuk etti.toplantı düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu, Aydın ve Çine'deki bazı lise ve dershaneleri konuk etti.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu tarafından Aydın ve Çine'de faaliyette bulunan bazı lise ve dershanelerin müdürleri ve rehber öğretmenlerinin katıldığı "Tarım ve Gıda Alanındaki Mesleki Eğitimin Durumu ve Önemi ileÇine Meslek Yüksekokulu"nun tanıtımı amacıyla kahvaltılı bir

toplantı düzenlendi.

Toplantıya ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk ve Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer de katıldı. İlk olarak ADÜ Çine Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Okan Atay, ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu hakkında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge, Tarım ve Gıda alanındaki mesleki eğitimin önemi ve mevcut durumu hakkında kısa bilgiler verdi.

ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu tanıtım filminin izlenmesinin ardından,

lise ve dershane yetkilileri Tarım ve Gıda alanında mesleki eğitime olan ilginin artması için neler yapılması gerektiği konusunda görüş ve önerilerini sundu. Konuklar son olarak ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu Kampüsü ve üretim birimlerini gezdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title