Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan 5 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan 5 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını bildirdi.

Büyükaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Musalla Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak 343 konutun temelinin bir kaç gün sonra atılacağını belirtti.

Kentsel dönüşüm projesinin ilk olarak Musalla Mahallesi'nde uygulandığını vurgulayan Büyükaslan, şunları kaydetti:

"Projemiz Musalla, Mara ve Varlık mahallelerinin tam ortasında. Halkımıza

'her yeri cazibe merkezi yapacağız' diye söz vermiştik. Kentsel dönüşüm çalışmalarına da bu amaç doğrultusunda başladık. Kamulaştırma çalışmaları çok uzun sürdü. Fakat mutlu sona ulaştık. TOKİ işbirliğiyle 343 konutun ihalesi yapıldı. İnşallah önümüzdeki günlerde temeli atılacak."

Büyükaslan, Acil Afet Yasası kapsamında çalışmalara başladıklarını ve şehrin güneyindeki 5 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını ifade etti.

-"24 Kasım Öğretmenler Günü"

Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, "24 Kasım Öğretmenler günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bora, mesajında, öğretmenlerin geçmişte olduğu gibi bugünde yurdun en köşesinde fedakarca çalıştığını belirtti.

Bora, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten devraldıkları meşaleyi bugünlere taşıyarak, karanlıkları aydınlatma onurunun sahibidirler. Milletimizin aydınlık geleceği kucaklayan kolları ve umut çiçekleri olan çocuklarımızı yetiştiren onlardır. Türkiye'nin yapılanmasında en önemli görevi öğretmenler üstlenmektedir. Dünyada gelişmiş ve güçlü ülkelerin neden geliştikleri incelendiğinde görülecektir ki, bunun temel nedeni eğitime ve eğitimcilere verdikleri önemdir."

Öte yandan AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı açıklamada, öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek olduğunu söyledi. Bulut, "Yetiştirici öğretici kimliğiyle yeni kuşaklara kendilerini anlatabilmeyi öğreten, kişiliklerinin oluşmasına ve gelişmesine yardımcı olan öğretmenler üstlendikleri bu yüce görev nedeniyle toplumların yaşamında her zaman özel ve saygın bir konum edinmişlerdir" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Fatih Aslan-Mustafa Aloğlu

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Necip Büyükaslan Mehmet Bora Adıyaman Mara Yerel Haberler

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var?
Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title