Haberler

Adana Btü'de Çağrı Merkezi Kursu Belge Töreni

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (Adana BTÜSEM) ve Adana İŞKUR ortaklığında düzenlenen, Arvato Bertelsmann’ın iş garantisi desteği sağladığı “Çağrı Merkezi” kurslarının ikinci dönem kursiyerleri eğitimlerini tamamladılar.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (Adana BTÜSEM) ve Adana İŞKUR ortaklığında düzenlenen, Arvato Bertelsmann'ın iş garantisi desteği sağladığı "Çağrı Merkezi" kurslarının ikinci dönem kursiyerleri eğitimlerini tamamladılar. Kursiyerler, eğitime katılım belgelerini törenle aldılar.

Adana BTÜ Ziyapaşa Yerleşkesi'nde düzenlenen törende konuşan Arvato Bertelsmann Operasyonlar Müdüresi Berna Tan, Adana BTÜ'de kurs mezunlarıyla birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Tan, "Çok verimli ve başarılı bir kurs dönemi geçirdik. İleriki dönemlerde de Adana BTÜ ile ortak çalışmayı ve istihdam sağlamayı istiyoruz. Bugün burada mezun olan tüm arkadaşlarıma çalışma hayatlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Adana BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, Adana BTÜSEM'in eğitim faaliyetlerinin çeşitlenerek artacağını belirtti. Özsoylu, "Mayıs ayında eğitim faaliyetlerine başlayan Sürekli Eğitim Merkezimiz kısa sürede birçok alanda kurslar açarak, sektörlerin kalifiye eleman ihtiyaçlarını gidermek ve işsizliği azaltmak amacıyla çalışmalar yapmıştır. Biz, kentle iç içe, kentin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapan bir eğitim kurumu olmak için çabalıyoruz. Sadece eğitim için değil, Adana'ya ve bölgemize fayda sağlayabilmek için uğraşıyoruz. Bugün, ikinci dönemin tamamlanmasıyla birlikte toplam 48 Çağrı Merkezi kursiyerimizi mezun ettik. Arvato Bertelsmann'ın katkılarıyla kursiyerlerimize iş garantisi sağlamış olduk. Tüm kursiyerlerimize iş hayatlarında başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür eğitimlerimiz çoğalarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından kursiyerlerin ve eğiticilerin katılımıyla bir kutlama kokteyli yapıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Fazıl Özsoylu Yerel Haberler

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title