Haberler

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Sami Dedeoğlu'ndan Develi Derneğine Ziyaret

Ak Parti milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ak Parti milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte derneğe gelen Sami Dedeoğlu ziyaretinde, dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın yaptığı konuşmada "26. Dönem milletvekilliği seçimlerinin 1. Kasım 2016 tarihinde yapılacak, bu seçimde hemşehrimiz Sami Dedeoğlu da aday, kendisi hayırseverliği ile tanınan bir hemşehrimizdir" dedi. Başkan Özyalçın konuşmasında dernekleri hakkında ayrıntılı bilgi aktararak, seçimlerin ülke ve Develi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı konuşmada ise Sami Dedeoğlu'nun Develi'de Seyrani kampüsünde bulunan fakülte binalarının yapımında büyük katkısının olduğunu söyledi. Konuşmasında Kayseri'de bulunan hemşehrileriyle bir arada bulundukları için mutlu olduklarını belirten Cabbar yaklaşan seçimlerin memlekete hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Ak Parti milletvekili adayı Sami Dedeoğlu ise konuşmasında, İstanbul Develiler Derneğinde 13 yıl başkanlık yaptığını belirterek, bu süre içinde birçok öğrenciye burslar vererek, sosyal çalışmalar yaptıklarını anlattı. Kendisinin doğduğu topraklardan hiçbir zaman kopmadığı belirten Dedeoğlu, Develi ilçesinde bulunan Seyrani Ziraat Fakültesi ve meslek yüksekokul binalarının yapımında katkılarının olduğunu, Develi ilçesine ve Kayseri'ye hizmet için hazır olduğunu ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Durukan Mehmet Cabbar Ak Parti Develi Yerel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title