Haberler

Acıbadem Yarı Finalde

Business Cup Halı Saha Turnuvası’nda rakibini yenen Acıbadem Adana Futbol Takımı yarı finale yükseldi.

Business Cup Halı Saha Turnuvası'nda rakibini yenen Acıbadem Adana Futbol Takımı yarı finale yükseldi.

Başında bayan teknik direktör Şendağ Durmaz'ın bulunduğu 15 kişilik erkek futbol takımı Acıbadem Adana yapılan turnuvada B Grubu'nda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ise rakibi Adana Basın Futbol Takımı oldu.

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçtan Acıbadem Adana Futbol Takımı 5-4 galip ayrılarak yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Takımın gollerini ise Sercan Koç 3, Ahmet Contarlı ve Emrah Akkuş'tan geldi. Sercan Koç, forvette en iyi futbolunu oynadığını belirterek, "Bulduğum pozisyonların hepsini değerlendirdim. 3 gol atıp takımımı yarı finale çıkarttığım için çok mutluyum. Şimdi yarı finalde karşılaşacağımız takımı beklemeye başladık. O maça da iyi hazırlanıp finale çıkıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Şendağ Durmaz ise oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını artık yarı finali düşündüklerini belirterek, "Önümüzdeki Avizemsepetim maçı çok zor olacak. Bu nedenle bu maça daha iyi hazırlanacağız. Çok hırslıyız ve finale kalacağız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şendağ Durmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title