Haberler

Acarlar'ın Sahası İhaleye Çıkıyor

Acarlar Yunus Şentürk Stadı'nın çimleri değiştirilecek.

Acarlar Yunus Şentürk Stadı'nın çimleri değiştirilecek. Sahanın çimleri için 12 Temmuz'da Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale yapılacak.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın yaptığı açıklamada Yunus Şentürk Stadı'nın zemininin sentetik çim olacağını söyledi. Akın yaptığı açıklamada sahanın star 1 belgeli olacağını ifade ederken, "Star 1 belgesi FIFA kurallarına uygun sahalara verilen bir belge. Acarlar sahamızı daha güzel bir görüntüye kavuşturacağız. Acarlar Stadı daha kullanışlı bir seviyeye gelecek" dedi.

İNCİRLİOVA'YA MALZEME VERİLECEK

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İncirliova Belediyespor'un maçlarını oynadığı İncirliova Stadı'nın da bakımdan geçirileceğini belirten Akın, "İncirliova Stadı'nı Bölgesel Amatör Lig'de maç yapılabilecek düzeye getireceğiz. Malzemeyi biz vereceğiz. İşçiliği ise İncirliova Belediyesi karşılayacak" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova Acarlar Aydın Star Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title