Haberler

4. Torbalı Tiyatro Günleri Kitap Bağışı Kampanyasıyla Başlıyor

Güncelleme:

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Torbalı Tiyatro Günleri'nin takvimi belli oldu. 19-20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan 4. Torbalı Tiyatro Günleri'nin giriş biletleri ise kitap olacak. Torbalı Belediyesi, bu gösteri öncesi bilet olarak sanatseverlerden kitap bağışı kabul edecek.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Torbalı Tiyatro Günleri'nin takvimi belli oldu. 19-20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan 4. Torbalı Tiyatro Günleri'nin giriş biletleri ise kitap olacak.

Bu yıl 4'üncüsü gerçekleşecek olan Torbalı Tiyatro Günleri'nin takvimi belli oldu. İlçede salon kültürünün oluşmasını sağlayan, son yıllarda tiyatroya ilginin artmasında öncülük eden Torbalı Belediyesi, 19-20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan 4. Torbalı Tiyatro Günleri'nde yine oldukça anlamlı bir kampanyayı da hayata geçirecek. Torbalı Belediyesi, bu gösteri öncesi bilet olarak sanatseverlerden kitap bağışı kabul edecek. Sadece bir kitapla birbirinden özel gösterileri izleme fırsatı bulacak olan sanatseverler bir yandan da kütüphanelerin raflarını da kitapla doldurmuş olacak.

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri "Etik Nedir?" isimli oyun ile başlayacak. Birçok dizi ve film projesinden tanınan Ahmet Akın Canalioğlu'nun oynadığı, pek çok konuda etik kavramının tartışıldığı ve oyunun sonuna seyircinin karar verdiği muhteşem oyunla perde açacak olan 4.Torbalı Tiyatro Günleri'nin ikinci gününde ise İzmir Halk Tiyatrosu'nun "İnsan Merak Ediyor" İsimli oyunu sahnelenecek. Medine Çam'ın yazıp yönettiği tek kişilik oyun, seyirciye unutulmaz anlar yaşatacak. 4.Tiyatro Günleri'nin finalinde ise Dionysos Tiyatrosu'nun "Mezarcı" isimli tek kişilik oyunu sahnelenecek. Bir kasaba mezarlığının mezarcısının gözünden, ölüme ve yaşama aynı zamandan ve aynı yerden bakma denemesinin anlatıldığı ve usta oyuncu Erdem Topuz'un oynayıp yönettiği oyun, seyirciden tam not alacak. Oyunlar İsmail Uygur Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de sahnelenecek. Oyunlar öncesi Kültür Merkezi girişindeki stantlara kitap bağışında bulunan herkes ücretsiz giriş yapabilecek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Torbalı Belediyesi tarafından sembolik olarak bir bağışlanacak bir kitap karşılığında düzenlenecek olan Torbalı Tiyatro Günleri, Tiyatro Günleri için Torbalı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mithat Tekin'in talimatıyla hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor. Torbalı Tiyatro Günleri'ne tüm ilçe sakinlerini davet eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "İzmir'de artık tiyatro denince akıllara Torbalı geliyor. Metropolis Tiyatro Festivali'nin yanı sıra düzenlediğimiz Tiyatro Günleri ile sanatseverlerimizle buluşuyoruz. Bu kapsamda Torbalı Tiyatro Günleri'nin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. 3 gün boyunca çok önemli oyunlar sanatseverlerle buluşacak. Bu tiyatro oyunlarının biletleri sadece bir kitap. Bize 'Kütüphane raflarına bağışlanmak üzere' bir kitap getirerek tüm gösterilerden ücretsiz yararlanabileceksiniz. Tüm sanatseverleri 4. Torbalı Tiyatro Günleri'ne bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Torbalı Belediyesi Torbalı Sanat Kültür Etkinlik Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title