Haberler

4. Cemil Alevli Cup 2008 Yarın Start Alıyor

4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası Yarın Start Alıyor. Dünyanın Çeşitli Ülkelerinden Bayan Sporcuların Akın Ettiği Turnuva Ana Sponsorluğunu Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve Pırlanta Alanında Dünya Devi Glitz Üstlenirken Bir Çok Kurum ve Kuruluş da Destek Veriyor.

4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası yarın start alıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden bayan sporcuların akın ettiği turnuva ana sponsorluğunu Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve pırlanta alanında dünya devi Glitz üstlenirken bir çok kurum ve kuruluş da destek veriyor.

Gaziantep sanayisinin kurucu babası olarak bilinen Cemil Alevli adına GATİK, ITF ve TTF tarafından organize edilen ve bu yıl 4. kez gerçekleştirilecek olan Cemil Alevli Cup'a 33 ülkeden 216 sporcu müraacat etmiş, ITF tarafından yapılan elemeler sonucunda 22 ülke sporcusu turnuvada oynamaya hak kazanmıştı. Turnuvanın start alacağını ifade eden GATİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Dr. Hüseyin Mirkelam, "Turnuvayla ilgili bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Turnuva toplam 7 gün sürecek. Çift bayanlar ve tek bayanlar kategorisinde gerçekleştirilecek olan turnuva toplam 10 bin dolar ödüllü" dedi.

Şu ana kadar 22 ülke oyuncusunun turnuva için Gaziantep'e geldiğini kaydeden Mirkelam, "Turnuvanın başarıya ulaşabilmesi için gerek Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı gerekse Büyükşehir Belediyesiyle turnuva ana sponsorları Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Glitz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karagülle önemli destekler sağlarken, GTO, GSO, Renault, Orkide Pastanesi, Olay Medya A.Ş., ART tanıtım, yerel ve ulusal basın kuruluşları ve bir çok kurum ve kuruluş destek sağlıyor. Hepsine teşekkür ederiz. Maçların çekişmeli geçeceğini umuyoruz. Türkiye'den toplam 8 sporcu katılıyor ve bunlar kendi alanlarında dünya ve Türkiye şampiyonları. Gaziantep için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Cemil Alevli Cup 2008 yarın saat 19.00'da GATİK Cemil Alevli Spor Merkezi'nde düzenlenecek açılış kokteyliyle start alacak.

(OÇ-OÇ-Y) 25.05.2008 15:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title