Haberler

3'ücü Geleneksel İnönü Belediyesi Voleybol Turnuvası Şampiyonluğunu Bozüyük Belediyesi Ekibi Kazandı

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen İnönü Belediyesi Voleybol Turnuvası şampiyonluğu Bozüyük Belediyesi ekibi oldu.

Turnuvanın final maçı, Osmanlı Tokadı ve Bozüyük takımları arasında oynandı. Farklı mahallelerden dörderli iki gurupta toplam 8 takımın kupayı kazanmak için kıyasıya mücadele verdiği turnuvayı, Bozüyük Belediyesi'nin personellerinin bulunduğu Bozüyük ekibi kazandı. Kupa ve madalya törenine İlçe K'ym'k?mı Env'r Özd'rin, İlç? J'nd'rm? K'mut'nı Kıd'mli B'şç'vuş C'n?r Aldık'çtı, B'l?diy? B'şk'nı K'dir B'zkurt, İlç? Emniy't Amiri Sinan Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda sporseverin katılımı ile gerçekleşti.

Maç sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, gelenekselleşen bu sportif etkinliklerin sosyalleşme ve mahalleler arası birlikteliğin pekişmesindeki önemine değindi.

Kupa töreninde 2'inci olan takım Osmanlı Tokadı, kupasını Başkan Kadir Bozkurt'tan alırken, şampiyon Bozüyük ekibine de kupası Kaymakam Enver Özderin tarafından verildi. Meclis üyelerinin, sporculara, turnuvada görev alan hakemlere ödül ve madalyaları takdimi ile etkinlik sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Bozkurt Bozüyük İnönü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title