Haberler

27 Yıldır Başkan

Manisa'da 27 yıldır ziraat odası başkanlığı görevini yürüten Nuri Sorman, 1 Şubat'ta yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman, 1 Şubat'ta yapılacak Ziraat Odası Genel Kurul'unda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Sorman, Ziraat Odası Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, 4 yılda bir yapılan ve bu yıl 154 mahalleden delegenin oy kullanacağı genel kurulda yeniden aday olacağını söyledi. 1988 yılından bu yana başkanlık görevini yürüttüğünü belirten Sorman, "Odamızın 2. genel kurulu 1 Şubat'ta yapılacak. Bu seçim sonucunda yeni seçilecek olan arkadaşlarımız bu şehzadeler ziraat odası görevini yürütecek. Şahsım ve arkadaşlarım bu göreve talip olduk" diye konuştu.

27 bin üye

Çiftçilerin sorunlarını çözmek için çalışacağını kaydeden Sorman, "Türkiye'de en ucuz aidatı alan oda Şehzadeler Ziraat Odası'dır. Kanuna göre asgari ücretin yüzde 2'si kadar aidat ücreti alınıyor. Şehzadeler Ziraat Odası 2014 yılında 1,15 kuruş, 2015 yılında 1,26 kuruş oda aidatı alacaktır. ÇKS'ye kayıtlı 8 bin üye ile pasif durumdaki üyelerle birlikte toplam 27 bin üyemiz var. Bunlara eşit hizmet götürmek zorundayız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Nuri Sorman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title