Haberler

2014 Yerel Seçimleri

Gümüşhane Valisi Mayda: "Gümüşhane halkı her konuda olduğu gibi bu seçimde de örnek olma vasfını bir kez daha göstermiş, karşılıklı olarak sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim daha geçirmiştir"

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Gümüşhane halkının her konuda olduğu gibi bu seçimde de örnek olma vasfını bir kez daha gösterdiğini, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim daha geçirdiğini bildirdi.

Vali Mayda, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yurtta olduğu gibi Gümüşhane'de de 30 Mart 2013 Mahalli İdareler seçimlerinin yapıldığını, seçimlerin sağlıklı şekilde sonuçlandığını belirtti.

Seçim atmosferinin sağlıklı bir ortamda geçmesini sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür eden Mayda, şunları kaydetti:

"Gümüşhane halkı her konuda olduğu gibi bu seçimde de örnek olma vasfını bir kez daha göstermiş, karşılıklı olarak sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim daha geçirmiştir. İlimizde seçim çalışmalarının başarılı şekilde neticelenmesinde görev üstlenen mülki idare amirlerine, ilimiz milletvekillerine, İl Özel İdare Genel Sekreterliği ekiplerine, Seçim Kurulu personeline, tüm siyasi parti görevlilerine, güvenlik kuvvetlerine, görevli kamu çalışanlarına, ulusal ve yerel basın kuruluşlarına çalışma ve gayretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Mayda Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title