Haberler

19 yıldır birbirini arayan baba ve oğlun aynı iş yerinde çalıştığı ortaya çıktı

Güncelleme:

FOX'ta ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programına katılan Umut Çelik, 19 yıl sonra biyolojik anne ve babasına kavuştu. Baba Mehmet Bilenler ve oğlu Mehmet Can Bilenler'in aynı işyerinden evlatlık verilen Umut Çelik ile mesai arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Fulya Öztürk'ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programına başvuran Umut Çelik, biyolojik anne ve babasına kavuşmak istediğini söyledi. Gaziantep'te yaşayan 19 yaşındaki Umut, Çelik ailesi tarafından evlatlık alındığı; kabus dolu günlerin ise kendisini büyüten annesi Remziye Çelik'in ölümüyle başladığı söyledi. Umut Çelik, üvey babası Hasan'ın yeniden evlendiğini, gelinin ise kendisini istemediğini anlattı. 'Büyüten babam, besleme dedi, evden kovdu' açıklaması yapan Umut Çelik program ekibinden biyolojik anne ve babasını bulmasını istedi.

19 YILLIK HASRET SON BULDU

19 yıllık hasret canlı yayında sona verdi, Umut Çelik ailesiyle buluştu. Anne Türkan Bilenler, "Doğum sonrası bebeğimin öldüğü söylendi" derken, baba Mehmet Bilenler ise "Umut'un öldüğüne hiç bir zaman inanamamıştım" dedi.

19 yıldır görmediği oğluyla aynı işyerinde çalışmış

YILLARDIR ARADIĞI BABASI VE KARDEŞİYLE BİRLİKTE ÇALIŞMIŞ

Bu kadarı ancak filmlerde olur dedirten detayı ise Umut Çelik ortaya çıkardı. Umut, babası Mehmet ve kardeşi Mehmet Can Bilenler ile aynı mobilyacıda 3 ay çalıştıklarını, mesai arkadaşı olduklarını söyledi. Bu şaşırtan detay ise herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

19 yıldır görmediği oğluyla aynı işyerinde çalışmış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fulya ile Umudun Olsun Fulya Öztürk Haberler

500

Yorumlar (9)

Eğrioturdoğrukonuş:

Fonlardan gelen parayla böyle program çekebiliyormuydu bu yandaşlar?

37
30
yanıtYanıtla
no government:

havuz medyası o işleri daha iyi bilir minnoş şey seni.

yanıt15
yanıt14
bekir yapici:

havuz medyasi cokmu baska dizilere ödenen parayi her gece ayni suratlara ve tv kanallarinin kadrolu elemani gibi her seyin uzmani hesapta gazeteci ve akademisyenlere ve calisanina verecek parayi nerden buluyor dersin herhalde 3-5 reklamdan degildir degilmi? EGRIOTURDOGRUKONUS´ MUS biraz dürüst ol ve rumuzuna uyan yorumlar yap.

yanıt15
yanıt6
masteng aston:

A haber gibi fon alsalar yerli ucak goklerde diye 10 yil davar guderler az fona boyle program oluyor ne yapsinlar

yanıt2
yanıt0
ANIL:

Fox demek yalan demektir.

24
27
yanıtYanıtla
bekir yapici:

anlasilan sen A kanal bagimlilisin ayrica izlemedigin bir tv kanalinin yalan program yaptigini nerden biliyorsun sen A kanalini ilemiyormusun dersen ben sadece gercekleri ögrenme analiz etme ve tek tarafli düsünmeme amaciyla sadece A haberlerini diger tv haberleriyle karsilastiriyorum böylece kimin yalan haber yaptigi ortaya cikiyor.

yanıt7
yanıt11
no government:

hint dizisine bağladılar iyice olayı:))

37
5
yanıtYanıtla
Halil İbrahim KUŞ:

Bir de diyormuş baba nbr ya falan harbi babammışsın xDD

3
0
yanıtYanıtla
Esra Akgül:

Telefonla konuşurken anlamadı mı öyle bir şey olsa sesten tanıdı bence

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title