Haberler

Denizli Kaleiçi'nde Sevgililer Karanfillerle Karşılandı

Güncelleme:

Denizli'de 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısına alışverişe gelen sevgililer, Sevgililer Günü dolayısıyla canlı müzik ve karanfillerle karşılandı.

Denizli'de 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısı'na alışverişe gelen sevgililer, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla canlı müzik ve karanfillerle karşılandı.

Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği ve Denizli Belediyesi işbirliğinde Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın Bayramyeri Meydanı girişinde başlayan canlı müzik dinletisi, çarşı içinde Tuhafiyeciler, Ayakkabıcılar ve Kestane Pazarı caddeleri boyunca devam etti. Esnaf ve müşteriler, hep birlikte müziğe eşlik ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız'la çarşıya alışverişe gelen sevgililere çiçek verdi.

Dernek Başkanı Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'de alışverişin kalbi konumundaki Kaleiçi Çarşısı'nda 650 esnafın bulunduğunu ve yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlandığını belirterek, "Çarşımızı hareketlendirmek için dernek olarak özel günlerde, haftalarda etkinlikler yapıyoruz. Bugün de Sevgililer Gününe özel bir program hazırladık. Belediyemizin desteği ile konservatuvar müdürlüğümüzün müzisyenleri bizi yalnız bırakmadı. 800 yıllık geçmişe sahip çarşımızda ilk kez böyle bir etkinlik düzenledik" şeklinde konuştu. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Soner Yıldız Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title