Haberler

Yerel Seçimlerin Ardından

MHP İl Başkanı Yeniçeri: "Bu süreçte yapılan yanlışları kabul ederek, ders çıkarmaya çalışacağız"

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili, "Bu süreçte yapılan yanlışları kabul ederek, ders çıkarmaya çalışacağız" dedi.

Fevzi Yeniçeri, yazılı açıklamasında, büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde, oy oranlarının beklentilerin çok altında kaldığını belirtti.

Seçim süresince çalışan adaylarına ve parti teşkilatına teşekkür eden Yeniçeri, şunları kaydetti:

"MHP, yerel seçimlerden, belediye başkanlığı açısından baktığınızda sadece Çal ilçesini alarak başarısız çıkmıştır. Ancak Denizli genelinde oylarımız yüzde 20 seviyesine çıkmış, il merkezinde Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Başkanlıklarında yüzde 26 gibi bir oy ortalamasına ulaşılmıştır. Bu süreçte yapılan yanlışları kabul ederek, ders çıkarmaya çalışacağız. Seçim boyunca mevcut iktidar tüm imkanlarını seferber etmiş, ekonomik olarak büyük rakamları seçime yatırmıştır. İktidarın nüfuzu, belediye imkanları ve büyük ekonomik gücü karşısında teşkilatımız, kendi dar imkanları ve adaylarımızın dürüst ve tecrübeli yapısıyla mücadele etmiştir."

Yeniçeri, Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Osman Zolan başta olmak üzere, tüm seçilen belediye başkanlarını kutlayarak, "Öncelikle Denizli için hayırlı ve verimli çalışmalara vesile olmalarını temenni ediyorum. Tüm teşkilatım, moral bozmadan, bu vatan ve millet için aynı şevk ve anlayışla çalışmaya devam edecektir. Sonuçta milletin iradesine saygı göstermek durumundayız. Ancak doğru bildiklerimizi de söylemeye, yanlışları eleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Fevzi Yeniçeri Denizli Çal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title