Haberler

Yenifoça'da "2018 Uçurtma Şenliği" Yapıldı

Güncelleme:

Futbol ile birlikte, sosyal etkinlikler, çevrecilik ve kültürel faaliyetler hedefleniyor.

Yenifoça'da altyapı spor kulübü olarak 30 Ağustos 2017 tarihinde kurulan, Başkan Raşit Tala ve Futbol Antrenörü Adil Uylukçu idaresinde dernek faaliyetlerini sürdüren Yenifoça Turkuaz Gençlik Spor Kulübü, 2018 Uçurtma Şenliği ile yaza merhaba dedi.

Futbol ile birlikte, sosyal etkinlikler, çevrecilik ve kültürel faaliyetler hedefleniyor. Bu kapsamda Foça Belediyesi'ninde katkıları ile Yenifoça Plajını gökyüzündeki Türk Bayraklı ve kulüp logolu uçurtmalarıyla süslediler. Tüm Yenifoça Plajı Turkuaz-Kırmızı-Beyaz formalı Yenifoça'lı çocuklarla doldu. Anneler hazırladıkları yiyecek ve içeceklerle etkinliğe katkıda bulundular. Bir yanda uçurtma uçuranlar yer alırken diğer tarafta yarışmalar ve oyunlar oynandı. El emeği nefis yiyecekler yiyip bugünün keyfini doyasıya yaşayan çocuklarımız ve aileleri gün sonunda hem mutluydular hem de Yenifoça'da oluşturulan bu birliğin içinde olduklarından dolayı gururluydular.

Kulüp Başkanı Raşit Tala ve Antrenör Adil Uylukçu, "Kulüp Aile Birliğimizin katkılarıyla daha birçok etkinlikler yapacağız. Çocuklarımız için Yenifoçamızda çalışmaya gayret göstereceğiz. Kulüp Derneğimiz tüm resmi işlemlerini tamamladı. Amatör liglere girebilmek için Spor Kulübü tescil bedeli olarak 10.000TL ödenmesi gerekiyor. Yakın bir zamanda bu bedeli ödeyeceğiz. Şimdilik sadece altyapı yaş kategorilerimizle ilgileniyoruz. Gelecekte yaşı büyüyen çocuklarımızla birlikte kategorilerimizi yükselteceğiz. Toplama transferler istemiyoruz, bizimle büyüyen Altın Jenerasyon peşindeyiz. Doğru bir iş yapmanın gururunu yaşıyoruz" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yenifoça Bayraklı Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title