Haberler

Yeni Yıl şarkıları! Yeni Yıl Yeni Yıl Bizlere Kutlu Olsun şarkı sözleri 2021

Güncelleme:

En güzel yeni yıl şarkılarını sizler için derledik. 2020 yılı çok farklı bir seneydi. Dileğimiz 2021'in çok daha iyi geçmesi. 2021 yılına girerken ve 2020 yılını geride bırakanlar için yeni yılda umut dolu bir yıl olsun. İşte yeni yıl şarkıları! Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun şarkı sözleri 2021

Yeni yıla girmemize kısa bir süre kala, alışveriş merkezlerinden restoranlara kadar birçok farklı noktadan yılbaşı şarkıları yükselmeye başladı. İçimizi neşeyle dolduran Jingle Bells'ten sevdiklerinden uzak olanları yola düşürecek Driving Home for Christmas'a kadar en sevilen 10 yılbaşı şarkısını listeledi. İşte Yeni Yıl Yeni Yıl Bizlere Kutlu Olsun şarkı sözleri

Yeni Yıl Yeni Yıl Bizlere Kutlu Olsun şarkı sözleri

Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl

Bizlere kutlu olsun

Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl

Sizlere mutlu olsun

Eski yıl sona erdi

Yepyeni bir yıl geldi

Bu yıl olsun mutlu bir yıl

Bu yıl olsun hey hey

Kardeşiz biz hepimiz

Bitmesin hiç sevgimiz

Aramızda dargınlık yok

Aramızda hey hey

Mutlu olsun insanlar

Mutlu olsun tüm evren

Yeni yılda hep birlikte

Yeni yılda hey hey

1- Anne Murray - Baby, It's Cold Outside

Melodisi oldukça huzur veriyor ama sözlerine biraz kulak verirseniz, keyifli bir şarkı olduğunun farkına varacaksınız. Bahanelere yer bırakmayan şarkıdaki çift kesinlikle çok eğlenceli.

2- Ariana Grande - Santa Tell Me

Genç şarkıcı, enerjinizi bir anda yükseltecek şarkısı ile kısa sürede yılbaşı şarkıları listelerinde yerini aldı. İçinizde tarif edemediğiniz bir mutluluk varsa dikkat edin, bir yerlerde bu şarkı çalıyor olabilir.

3- Bette Midler - Cool Yule

Birçok kez cover'ı yapıldı ama Bette Midler'ın yeri başka. Bunda, şarkıcının aynı zamanda aktris ve şov insanı olmasının da etkisi büyük. Alışveriş merkezinin ortasında gelen dans etme isteğinize karşı koymayın, size eşlik eden birileri muhakkak çıkacaktır.

4- Chris Rea - Driving Home for Christmas

Bu şarkıyı duyar duymaz hepimizin aklına aynı görüntü geliyor: Chris Rea'nın sesi eşliğinde karlı yolda ilerleyen otomobil. Özellikle sevdiklerinden uzakta olanların bir anda kendilerini yolda bulmalarına neden olabilecek bu şarkı sadece yılbaşında değil, yılın her gününde yol müzikleri listemizde yerini alıyor.

5- Dana - It's Gonna Be a Cold, Cold Christmas

Semiha Yankı ile başlayan maceramızdan tam beş yıl önce, Dana Rosemary Scallon, bilinen ismiyle Dana, 1970 yılında All Kinds of Everything şarkısıyla İrlanda adına Eurovision'u kazanmıştı. Onun huzurlu sesi yeni yıla girerken de kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

6- Alice Lange - Jingle Bells

Çocukken, Happy Birthday ile birlikte öğrendiğimiz yabancı şarkıların başında gelir Jingle Bells. Bu yorumda, şarkıyı girişinden tanımayabilirsiniz ama 'Dashing through the snow' sözlerini duyar duymaz, içinizi yine çocukluğunuzdaki gibi bir neşe kaplayacak.

7- Meghan Trainor - I'll Be Home

50'li ve 60'lı yılların şarkılarından etkilenerek retro tarzı benimseyen 23 yaşındaki şarkıcı, yılbaşı şarkısı cover'ı için de, yine o yıllardan bir parça seçmiş. Yağan kara sıcak bir ortamda pencereden bakıyorsanız, bu şarkı kesinlikle çok iyi bir fon oluşturacak.

8- Michael Buble - Save The Last Dance For Me

Eğer bu şarkıyı duyduğunuzda yanınızda dans edebileceğiniz bir partneriniz varsa, nerede olduğunuzun hiçbir önemi kalmayacak. Alışveriş merkezi, eğlence merkezi ya da sokak; artık hepsi sizin için birer dans pisti…

9- The Great British Barbershop Boys - Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow

Dean Martin, Kylie Minogue, Rod Stewart… Bu şarkıyı kimler söylemedi ki... Tarzları farklı olsa da, şarkının verdiği keyif değişmedi. Bu kez çok farklı bir yorum sizleri bekliyor; a capella cover'a, 'bu sesle asla şarkı söylemem' diyenler de ıslıkları ile eşlik edebilir.

10- Willie Nelson - Frosty the Snowman

İşte birçok kişiyi çocukluğuna götürecek bir yılbaşı şarkısı daha. Özellikle mızıkayı duymanız ile birlikte, küçükken deneyip tüm ev halkının başını ağrıttığınız günleri hatırlayabilirsiniz. Yüzünüzde büyük bir gülümsemeyle kendinizi şarkının ritmine bırakmanın tam zamanı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bette Midler Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (2)

Esma:

Harika olmuş kim yazmışsa helal olsun

0
1
yanıtYanıtla
Eylül:

Görüşürüz 2020 hoşgeldin 2021

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title