Haberler

    Yeni Steve Jobs Filminde Üzücü Gelişme

    Mahmut Saral - -

    Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'ı temel alan yeni bir film daha yolda. Daha evvel yaptığımız haberimizde, Sony'nin üstlendiği bu filmde yönetmen koltuğunda David Fincher'ı, başrolde de Christian Bale'i görebileceğimizden söz etmiştik. Zira Fincher, bu filme yönetmen olmayı kabul ederken Jobs rolünü mutlaka Bale'in oynaması gerektiğinibildirmişti. Devamında, filmin yazarı olarak Aaron Sorkin ve yapımcı olarak da Scott Rudin'in ismi geçiyordu. Baktığımızda hepsi de başarılı isimler, ancak bazı söylentiler, bu yıldızlar kadrosunun bozulabileceğine işaret ediyor.


    Henüz resmi bir duyuru gelmedi, ancak The Hollywood Reporter'ın belirttiğine göre Sony Pictures, yönetmen David Fincher ile olan işbirliğini bitirdi ve yeni bir yönetmen arayışına başladı. Gerekçe ise para. Habere göre Fincher,ilk etapta 10 milyon dolar talep edip, filmin pazarlama ve reklam işlemlerinin yönetimini de eline almak istemiş. Bu düşüncelerden hoşlanmayan Sony de yeni arayışa başlamış durumda.


    Eğer her şey olumlu gider de film çekilirse, bu kez Walter Isaacson'ın yazdığı Steve Jobs isimli biyografik kitaptan yararlanılacak. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Steve Jobs'ı temel alan "Jobs" isimli bir film vizyona girmişti. Başrolde Ashton Kutcher'ı izlediğimiz bu film, gişede 36 milyon dolar hasılat elde etmişti ve birçok Apple hayranını hayal kırıklığına uğratmıştı.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    David Fincher Mahmut Saral Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title