Haberler

    Yeni Joker, Harley Quinn'in Yanında Gözüktü!

    Suicide Squad film setinde Jared Leto'nun canlandırdığı Joker karakteri kameralara yakalandı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Müzisyen ve oyuncu olan Jared Leto'nun yeni Joker'e hayat vereceği açıklandığında heyecan yaşatmıştı. Fakat Joker'in fotoğrafı yayınlandığında ise karakterin tipi eleştiri oklarının hedefi konumuna geldi.


    Yeni Joker, Heath Ledger tarafından canlandırılan Joker ve Jack Nicholson'ın Joker'i ile karşılaştırıldı. Bu konu internet topluluklarında çeşitli şekillerde esprili dille eleştirildi. Sonuç olarak yeni Joker, Suicide Squad filminde karşımıza çıkacak. Filmin setinden yeni fotoğraflar da twitter'da yayınlandı. Joker karakteri Harley Quinn ile yanyana gözüküyor.


    5 Ağustos 2016'da vizyona girecek olan Suicide Squad filminde Jared Leto (Joker), Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jai Courtney (Captain Boomerang), Joel Kinnaman (Rick Flag), Cara Delevingne (Enchantress) ve Viola Davis (Amanda Waller) oynuyor. Ayrıca Batman'i de Ben Affleck canlandırıyor.












    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Jack Nicholson Heath Ledger Hasan Uğur Jared Leto Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title