Haberler

Yeni Hastanenin Adı Dr. Fazıl Doğan Emet Devlet Hastanesi Oldu

Emet Devlet Hastanesi’nin ismi Sağlık Bakanlığı’nın onayı ile Dr. Fazıl Doğan Emet Devlet Hastanesi olarak değişti.

Emet Devlet Hastanesi'nin ismi Sağlık Bakanlığı'nın onayı ile Dr. Fazıl Doğan Emet Devlet Hastanesi olarak değişti.

Emetliler dayanışma ve Kalkınma Derneği'nin başlattığı çalışma sonucu dernek yönetim kurulu üyelerinden Ecdad Derneği Başkanı Ali Duyan'ın Dr. Fazıl Doğan adının verilmesi adına hazırladığı gerekçeli dilekçe parti başkanları ve STK temsilcileri tarafından imzalanarak yetkililere gönderilmişti.

Sağlık Bakanlığının 5 Temmuz 2018 tarih ve "1805 sayılı makam onayı ile Emetlilerin talebinin uygun görüldüğü ve yeni Emet devlet hastanesinin adının Dr. Fazıl Doğan Emet Devlet Hastanesi" olarak isim değişikliği yapıldığı ilgili birimlere iletildi.

Dernek Başkanı İsmail Elmacı, yaptığı açıklamada, "İlçemiz tarihinde önemli yeri olan veya yaptığı çalışmalar ile tüm ülkede olduğu kadar yurt dışında da isim yapmış değerlerimizi gelecek kuşaklarında tanıması için isimlerin yaşatılmasına önem veriyoruz. Zor yıllarda hem sağlık alanında hemde kurduğu müdafa cemiyeti ile bölgemizde milli uyanışa katkı sağlamış Dr. Fazıl Doğan ismi yeni hastanemize yakıştı. Şimdi yeni hastanemizin bir bölümüne Dr. Fazıl Doğan'ın tanıtımını ve mücadelesini anlatan bir köşe yapmaya sıra geldi. dedi.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Devlet Hastanesi Emet Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title