Haberler

Yemen Ellerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Dua

25 ülkede gerçekleştirdiği kurban organizasyonları ile yüz binlerce kişiye bayram sevinci yaşatan İhlâs Vakfı, iç savaş ve kuraklık sebebi ile zor günler geçiren Yemen’de de kurban kesimi gerçekleştirdi.

25 ülkede gerçekleştirdiği kurban organizasyonları ile yüz binlerce kişiye bayram sevinci yaşatan İhlas Vakfı, iç savaş ve kuraklık sebebi ile zor günler geçiren Yemen'de de kurban kesimi gerçekleştirdi. Yemenliler, başta Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm hayırseverlere dua etti.

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile 'Kamu Yararına Çalışan Vakıf' statüsü kazanan İhlas Vakfı, iç savaş ve kuraklık sebebi ile zor günler geçiren Yemen'de kesilen kurban vekaletlerini Yemenlilere dağıttı. Yemen'in Taiz vilayeti Misrakh Belediye Meclisi Üyesi Abdullah Ahmad Aklan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İslam peygamberi Muhammed Aleyhisselam'ın Mekke'den Medine'ye göç ettiği zaman evinde ilk misafir eden sahabi Ebu Eyyüb El-Ensari Hazretleri'ne, ilk Türk İslam halifesi ve Hadim'ul-Harameyn'uş-Şerifeyn (Mekke ve Medine'nin Hizmetkarı) unvanına sahip olan Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim Han'a, İhlas Vakfı'nın kurucusu merhum Doktor Enver Ören'e, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'e ve tüm hayırseverlere dua etti. - TAİZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İhlas Yemen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title