Haberler

Yeliz Yeşilmen Eşine Oy İstedi

Güncelleme:

Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, semt pazarını birlikte gezdiği MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı eşi Ali Uğur Akbaş'a seçmenlerden oy istedi.

Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan Çukurova Beldiyesi'ne ait Toros Kapalı Semt Pazarı'na eşi Yeliz Yeşilmen ile giden Akbaş, burada bulunan kadınların stantlarını tek tek gezdi. Akbaş, "Her mahallede ürünlerinizi sergileyip satabileceğiniz pazar yerleri yapacağız. Herkese hayırlı işler olsun. Çocuklarınız için kreş, öğrencileriniz için ise etüt merkezleri kuracağız" dedi.

YEŞİLMEN'E BÜYÜK İLGİ

Yeliz Yeşilmen ise pazar gezisi sırasında kadınların büyük ilgisi ile karşılaşıp, bol bol fotoğraf çektirdi. Yeşilmen, "Bende bu tür çalışmalara katılıp eşime destek oluyorum. Ev gezilerinde ve değişik ortamda seçim çalışmalarına katılıyorum. Bir kadın olarak sizlerin sorunlarını yakından biliyorum ve çözümü için değişik projeler üretildi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Çukurova Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

y.dağlıypala@hotmail.com:

mhp ne günlere kaldı bir zamanların ülkücü partisi şimdi türkücü bile diyemiyorum yazık çok yazık, alternatif yok yine akp

25
55
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ülen siz Cemil İpekçi akp'yi destekledi diye adamı pardon bayanı(!!) 'mücahit' ilan edenlersiniz; sizin konuşmaya hakkınız varmı nonoşlar..!

yanıt0
yanıt0
cemadm_antakya@hotmail.com:

bağyan güzel :) Amma oya glince cıx cıx vermiycem mhpye chpye falan. Oylar malum Akp'mize

27
36
yanıtYanıtla
askmert_kokuz1991@hotmail.com:

bu kadına oy değil neler veririr. bende mhp ye oy verecegim. sırf senin icin yeliz

33
28
yanıtYanıtla
seçimden seçimefikret_601121@hotmail.com:

seçilenler 5 yıl semt pazarına uğramaz

48
12
yanıtYanıtla
kürşatfatihler_24@hotmail.com:

yazık partinin adı bu şekilde lekelenemez kocasıda adamım diye geziyordur ya yazık

36
23
yanıtYanıtla
ömerautodzyn@hotmail.com:

bende basarım yelize, oyumu..

28
26
yanıtYanıtla
cennet cehennemmuratmucur19@hotmail.com:

söze gelince hepiniz müslümansınız. eşine oy istiyor. eşi dediğine göre evli bu kadın. eminim bu sapıkça yazıları yazanların çoğu evli çoluk çocuk sahibidir. allah hepinizi bildiği gibi yapacaktır buna hiç şüphem yok.sizind e şüpheniz olmasa iyi olur.

47
5
yanıtYanıtla
oylarerdogan.1914@hotmail.com:

oylar yelize bende oyumu yelize basıcam

30
19
yanıtYanıtla
NE YANİpikachulan@mynet.com:

Pazarda eşine oy istediği için siyaset ayağa mı düşmüş oldu ? Adamlarda akp milletvekilleri kadar para mı var para mı akıyo adamlara da arabayla dolaşıp isimlerini çığırtsınlar ? Bu haberide çok saçma yapmışsın . ADAM tek tek dolaşıp fikirlerini açıklamış milletin ayağına gitmiş diğerleri gibi getirin buraya miting yapacaz yada bi tane araba alın dolaştırın şehirde bağırsın ne yapcağımızı mı desin. Seçmenlerine gösterdiği saygı buradan anlaşıyor.

27
19
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title