Haberler

Yeliz Yeşilmen'den Özge Ulusoy'a Gönderme: Zafiyet Geçirmiş İnsanların Dönemi Değil

Güncelleme:

Aldığı kilolarla dikkat çeken Yeliz Yeşilmen, ünlü manken Özge Ulusoy'a göndermede bulunarak "Özge Ulusoy bir fotoğraf koymuş kaburgalar içine kaçmış falan, öyle zafiyet geçirmiş insanların dönemi değil." dedi.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün görüntülendiği Akmerkez'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kilo soruları üzerine kilolu olmadığını iri olduğunu söyleyen Yeşilmen, "Dünyada iri kadın modası var" dedi. Şarkıcı, Özge Ulusoy'a da göndermede bulundu.

"DÜNYADA İRİ KADIN MODASI VAR"

Son zamanlarda aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen şarkıcı "Ben kilolu değilim iri bir kadınım ve inanın geçen seneki kıyafetim üzerimdeki ne kadar bol geliyor farkında mısınız? Artık dünyada iri kadın modası var"

Yeliz Yeşilmen'den Özge Ulusoy'a Gönderme: Zafiyet Geçirmiş İnsanların Dönemi Değil

"BOŞUNA AÇ KALMAYIN"

"Geçenlerde gördüm Özge Ulusoy bir fotoğraf koymuş kaburgalar içine kaçmış falan, öyle zafiyet geçirmiş insanların dönemi değil halkta istemiyor, adamlarda istemiyor boşuna aç kalmayın yani" diyerek Özge Ulusoy'a göndermelerde bulundu. 'un bu yoruma ne tepki göstereceği merak konusu oldu.

Yeliz Yeşilmen'den Özge Ulusoy'a Gönderme: Zafiyet Geçirmiş İnsanların Dönemi Değil

SIFIR ATIK PROJESİNDE YER ALIYOR

Yeliz Yeşilmen'e yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri de soruldu. Yeşilmen "Çevre bakanlığının başlattığı 'sıfır atık' projesine ben de katıldım. 1 Ocak'dan itibaren yürürlüğe girecek olan ambalaj poşetler artık paralı olacak ve tüketimi daha zor olacak biz de bu konuda halkımızı bilinçlendirmek adına elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Yeliz Yeşilmen'den Özge Ulusoy'a Gönderme: Zafiyet Geçirmiş İnsanların Dönemi Değil

Yeliz Yeşilmen'den Özge Ulusoy'a Gönderme: Zafiyet Geçirmiş İnsanların Dönemi Değil

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Özge Ulusoy Akmerkez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (15)

Selin:

Kıskandın mı yeliz yeşilmen? Sen şu dombili haline bak önce. Özge kim sen kim? Asıl senin devrin geçti bacım.

16
8
yanıtYanıtla
ünal:

iri kadınmış, pardon yelloz sen iri değil resmen yemiş yemiş senirmiş dombili olmuşsun

15
2
yanıtYanıtla
M.Y:

Kadın haklı, ne yapacaksın Pinokyo gibi kadını yürürken takır tukur ses gelir . . Göbekli olmamak kaydı ile tatlı kıvrımları olmayan kadın Türk erkeğinin favorisi değil . . Kadınlar kızlar boşa eziyet ediyor kendine zayıflama adına. .

7
8
yanıtYanıtla
Mebrure:

Zayıflıkta şişmanlıkta bir hastaliktır.

11
3
yanıtYanıtla
DOCTOR:

Yeliz sen bir tanesin. Her halini kıskananlar çatlasın. Seviyoruz seni.

2
7
yanıtYanıtla
ADIM SOYADIM:

ya su kadında herkese bı satasmasa olmaz yorum yapacaksan yap mıllete nıye satasıyosun anlamıyorum laf olsun torba dolsun . .

8
0
yanıtYanıtla
YB:

Kadın Haklı Dağılın :)

4
3
yanıtYanıtla
KOKO:

YAW SİZİN KOCANIZ YOKMU, YAW SİZİN BABANIZ YOKMU, YAW SİZİN AİLENİZ YOKMU HADİ HİÇBİRİ YOK SİZİN ALLAHTAN DAMI KORKUNUZ YOK

4
1
yanıtYanıtla
ZAGOR:

Özge Somalili çocuklar gibisin Yelize baksana erik gibi maşallah kütür kütür :))

2
2
yanıtYanıtla
Bilmiş kişi:

Evet iri kadın moda. Şişko tesellisi benim için geçerli

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title