Haberler

Yeğeniyle fotoğraf paylaşan Selin Ciğerci, kendisini cinsiyet değiştirme operasyonundan eleştiren kişiye sert çıktı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yeğeniyle paylaştığı fotoğrafına cinsiyet değiştirme operasyonu üzerinden yorum yapan bir kadın takipçisine tepki gösterdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle karantinada olan fenomen ve iş kadını Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yeğeniyle çekilen bir fotoğrafını "Halasının gülü" notuyla paylaştı. Ciğerci fotoğrafına "Amcası diyecektin herhalde" diye yorum yapan bir kadın takipçisine de sert çıktı.

YEĞENİYLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Yıllar önce cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği için çocuk sahibi olamayan ve bu konudaki üzüntüsünü her fırsatta dile getiren Ciğerci, erkek kardeşinin bebeğiyle çektiği pozunu "Halasının gülü bülbülü geldi" notuyla Instagram'dan paylaştı. Ciğerci'yi takip eden bir kadın sosyal medya kullanıcısı ise "Amcası diyecektin herhalde" yorumunu yaptı.

"ALLAH'IM SİZİ EVLATLARINIZLA SINAMASIN"

Takipçisinin yorumunu hesabından paylaşan Selin Ciğerci, şu sözlerle tepki gösterdi: "Yeğenimle foto paylaşırım, bunları yazarsınız bir de yeni evlenmişsiniz evlatlarınız olacak. Bana 'anne ol çocuk evlat edin' diyen güzel yürekli hanımefendilere sesleniyorum; bunlar bitmez bunlar bana ve evladıma neler yaşatır, insan cinnet geçirir ya bambaşka bir insana dönüşürüm evladım varken.... Bu mübarek Kadir gecesinde Allah'ım sizi evlatlarınız ile sınamasın inşallah."

Yeğeniyle fotoğraf paylaşan Selin Ciğerci, kendisini cinsiyet değiştirme operasyonundan eleştiren kişiye sert çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

seni sınamış heralde:

ALLAH ın lanetlediği birşeyi yap sonra ALLAH seni evlatların ile sınamasın de, seni ve ailni sınamışki bunu yapıyorsun yani öylemi?

49
20
yanıtYanıtla
Xnxx:

Üff

yanıt1
yanıt4
Xxxx:

Amcasi doğrusu bu ??????

42
11
yanıtYanıtla
eee:

e yalan mı gerçekte amcası

40
13
yanıtYanıtla
Sana ne:

Sana ne

yanıt3
yanıt25
demedi deme:

en azından ameliyat olmuş kadın olmuş. íğrenç olan erkek görünen ve kadın gibi davranan yaratıklar.

19
30
yanıtYanıtla
KRUTULUŞ:

ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAN LAZIM. HER ÖZEL ŞEYİNİ TOPLUMLA PAYLAŞIYORSAN. BU TÜR YORUMLARA DA AÇIK OLMAN LAZIM

43
3
yanıtYanıtla
Kürşad:

Bence yerinde yorum olmuş. Amcayla balkon keyfisi:-))

36
7
yanıtYanıtla
mikrop:

kabul et böbrekçi sen bir amcasın. . . AMCA. . . AMCA. . . AMCA

33
10
yanıtYanıtla
Zeynep yucel:

Hakikaten mikropmussun

yanıt5
yanıt12
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title