Haberler

Yazlıkçının çiçekleri ziyaretçi akınına uğruyor - KONYA

Güncelleme:

Bozkır ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi'ne yazlıkçı olarak gelen Hacı Ali Arı, köy evinin bahçesine diktiği çiçekleri ziyaretçi akınına uğruyor.

Bozkır ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi'ne yazlıkçı olarak gelen Hacı Ali Arı, köy evinin bahçesine diktiği çiçekleri ziyaretçi akınına uğruyor.

Dereköy Mahallesi'nde mevsimlik olarak ikamet etmekte olan Hacı Ali Arı, her bahar köyüne geldikten sonra yetiştirdiği sezonluk çiçekler mahalleyi ziyaret edenler tarafından büyük ilgi görüyor.

Mahalle sakinlerinin "çiçek sokağı" olarak adlandırdığı bölge, mahalleye uğrayan kişilerin sosyal medyada ki paylaşımlarının artmasıyla ilgi çekmekte.

Hacı Ali Arı AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ben Ankara'da ikamet ediyorum, yaz aylarında geldiğimde aralık ayına kadar köyde kalıyorum. Köyde kaldığım süre zarfında çiçeklere merakımdan dolayı evimin önünü çiçeklerle donatıyorum. Çiçeklerimi bütün görenlerde teşekkür ediyor. İnstagram ve facebook'ta görüp gelenler böyle bir yerin Dereköy'de olmasından dolayı teşekkür ediyorlar. Evimin önünde yapmış olduğum bu çiçek bahçesinde dinleniyorum ve huzur buluyorum.

Bir insan isterse evinin önünü cennet gibi yapar istersen çöplük gibi cehennem gibi yapar. Ben çiçeklerime çocuğum gibi bakıyorum. Ben çiçeklerime kuzucuklarım diyorum, hanımım diyor ne kuzucukları. Millet diyor ne kuzucuğu çocuklarına mı diyorsun yok diyorum bunlar da benim ikinci çocuklarım diyorum. Köyüme gelip kuzucuklarımla 8 ay geçirip bu şekilde huzur buluyorum." dedi.

Sosyal medyada gördüğü fotoğraf sonrasında evi ziyaret eden Kasım Selvi, "Bu abimizin evini sosyal medyada gördüm ve fotoğraf çekilmek için ziyaret ettim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya Ali Arı Dereköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title