Haberler

Yazar Emine Şenlikoğlu Dondurma Reklamlarını Fuhuşa Benzetti

Güncelleme:

Araştırmacı ve yazar Emine Şenlikoğlu, televizyonda yayınlanan donduma reklamlarını fuhuşa benzetti.

Dini içerikli kitap, roman yazarlığı ve konferansları ile tanınan Emine Şenlikoğlu, yayınlanan dondurma reklamlarına Twitter üzerinden zehir zemberek eleştirilerde bulundu.

Dondurma reklamlarının fuhşiyatı normal göstermeye çalıştığını dile getiren Şenlikoğlu, reklamlardaki ürünleri alanlardan ahirette davacı olacağını ifade etti.

İşte Şenlikoğlu'nun tweetleri:




Kaynak: www.habergundem.com

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Şenlikoğlu Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (128)

vatandas:

hangi yuz yida yasiyorsun.emine hanim ne reklami ne diyorsun. neyin pesindesin dunya degismis.boyle gerikafali tavrinla ot gelir ot gidersin.

53
82
yanıtYanıtla
muhabetsmn29@live.com:

ben söylim hangi yy da yaşıyorsun israilin çoğunun mahsum cocuk ve kadınlardan oluşan yaklaşık 2000 sivili katlederken kullandığı bombaların maliyetini algida dondurmalarıyla senin gibi ot vatandaşlara çağdaş reklam vasıtasıyla satıyor

yanıt0
yanıt0
Anti yaboz:

Bunun mezhebine göre RESİM HEYKEL ...falan günah değilmi ki resim çektirmiş ?

50
57
yanıtYanıtla
magnezyali:

Emine hanım doğru söylüyor,o reklamları çekenlerin hedefindekiler biz değiliz malesef bizim evlatlarımız onların ahlâklarını bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

56
48
yanıtYanıtla
HASSKA:

ya, nedense dindar insanlarin ici ne Kadar kötü,, akli Fikri hep kemer altindacinsenlik aslinda cok dogal olan bir sey ,cünkü her kes de ayni sey var bu Kadar büyütecek ne var

39
59
yanıtYanıtla
Anti yobaz:

Allah İnsanlara acıdı Uyansınlar onun bunun YOBAZINA kanmasınlar diye bir aydınlanma aracı olarak interneti gönderdi bu sayede Çok şükür böyleleri ŞAK diye cevabını alıp sus pus oluyor GIK diyemiyor benim karşımda henüz bir YOBAZ durabilmiş değil çünkü ne derse hemen internetten araştırıp yalanını çözüp suratına çakabiliyorum :D

28
54
yanıtYanıtla
nascengizkalkan1974@hotmail.com:

ey kul kıtap okumuyorsun ozellıkle hadıs kuran zaten yok ılım ılım bılmektır ılım kendın bılmektır sen kendını bılmezsen bu nıce okumaktır ınternet fasa fıso buharı sana yetermı.

yanıt0
yanıt0
recep tayyip erdoğan:

aferin yavrucum. sana güneş gibi doğacam..

25
35
yanıtYanıtla
YORUM:

YAPILAN YORUMLARI OKUDUM DA KADININ NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMAK İSTEMEYENLERE DİYORUM DONDURMA REKLAMI SADECE BİR ÖRNEK DİZİLER ONDAN BETER BÜTÜN DİZİLER MUTLAKA İKİ KİŞİNİN AŞKINI SEVİŞMESİNİ İŞLİYOR LANET OLSUN, BİZ MÜSLÜMAN BİR ÜLKEYİZ BU DURUMU BİLE AKP CİLİĞE BAĞLAMAYIN EĞER MÜSLÜMANSANIZ AÇIN BİRAZ KURANI KERİM MEALİNİ OKUYUN VE DİYİN Kİ O REKLAMLARI VE DİZİLERİ ÇEKMEK VEYA İZLEMEK GÜNAH DEĞİLMİŞ DİYEBİLECEK MİSİNİZ. BİZLER HZ.MUHAMMET (SAV) İN ÜMMETLERİYİZ O AHİRET GÜNÜ ALLAH (CC)TAN BİZLER İÇİN ŞEFAAT İSTEYECEK BİZ BUNA LAYIKMIYIZ O NUR YÜZE NASIL BAKACAĞIZ ATMIŞ YETMİŞ YILLIK DÜNYA HAYATIMIZ İÇİN SONSUZ AHİRET HAYATIMIZI MAHVETMEYELİM..

41
18
yanıtYanıtla
FERİTkiyidenizi07@hotmail.com:

KARDEŞ BALIK BAŞTAN KOKMUŞ. ÜLKEYİ YÖNETENLER HIRSIZLIKLA SUÇLANIYOR. BİRDE BU ÜLKEYİ İMAM VE İMAM HATİPLER YÖNETİYOR. SONRA BU ÜLKEDE SENİN İNSANLAR KONUŞUYOR

yanıt0
yanıt0
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title