Haberler

Yavuz Donat'tan, Şehzadeler Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Manisa'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat'ı makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat'ı makamında ağırladı. Şehzadeler Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler alan Donat, Başkan Çelik'e görevinde başarılar diledi.

Yavuz Donat, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyemizde çok değerli bir konuğumuzu ağırlıyoruz. Herkesin tanıdığı, yazılarını severek, beğenerek okuduğu, Türkiye'de her zaman için haktan, hukuktan yana ve demokrasiden yana olmuş; basının özgür kaleminin gür temsilcisi Yavuz Donat bizleri onurlandırdı. Kanuninin, Fatih'in şehri olan Şehzadeler şehrine şeref verdi. Ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çelik'e çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz Donat ise, "Başkanımız genç ve başarılı, iddiaları olan bir belediye başkanı. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Başarılı olacağına, Şehzadeler şehrine güzel hizmetler sunacağına da yürekten inanıyorum" dedi.

Donat, Şehzadeler Belediyesi Basın Merkezi tarafından hazırlanan Şehr-i Şehzadeler gazetesini inceleyerek, çok beğendiğini ifade etti. Başkan Çelik, Donat'a Manisa Mesir Macunu'ndan oluşan hediye sepeti takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Sabah Gazetesi Yavuz Donat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title