Haberler

Kıbrıs'ta Yabancı Uyruklu Öğrenci Dövülerek Öldürüldü

Güncelleme:

Yavru Vatan Kıbrıs'ta, Nijerya uyruklu öğrenci, 8 cani tarafından dövülerek öldürüldü. Suçunu itiraf eden 3 kişi tutuklandı.

Mağusa'da Çanakkale Göleti'nde dün siyahi bir erkek cesedi bulundu. Polis soruşturması sonucunda şahsın 28 yaşında Nijeryalı Kennedy Taomwabwa Dede olduğu tespit edilirken, Dede'nin dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

YABANCI ÖĞRENCİ KATLEDİLDİ

Mağusa'da dün 17:00 sıralarında Çanakkale Göleti bölgesinde oyun oynayan çocuklar gölet kenarında yarı çıplak vaziyette siyahi bir erkek cesedine rastladı.

Olaydan haberdar edilen polisin yürüttüğü soruşturmada ölen şahsın 28 yaşında üniversite öğrencisi Nijeryalı Kennedy Taomwabwa Dede olduğu tespit edildi. Dede'nin vücudunda darp izine rastlanırken cinayet şüphesi üzerinde soruşturma yürüten polis, Dede'nin 8 kişi tarafından darp edilip kaçırıldıktan sonra dövülerek öldürüldüğünü açıkladı.

Polis olay ile ilgili 16 yaşında kız B. Ç, 18 yaşında erkek O. K ve 22 yaşındaki Z.K'yi tutukladı. Cinayet zanlılarının bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

YARI ÇIPLAK BULUNDU

28 yaşındaki gencin cesedini Çanakkale Göleti bölgesinde oyun oynayan iki çocuğun bulduğu öğrenildi. Dede vücudunun yarısı gölet içerisinde yarısı gölet dışında bulunurken, pantolon ve iç çamaşırının ise tamamen aşağıya sıyrılmış vaziyette olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA GECE BOYU DEVAM ETTİ

Kennedy Taomwabwa Dede'nin cansız bedeni üzerinde doktor ve Olay Yeri İnceleme Şubesi tarafından yapılan incelemeden sonra gencin cesedi Mağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SUÇUNU İTİRAF EDEN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Dede'nin ölüm sebebi bugün yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. İlk belirlemelere göre Dede'nin vücudunda darp izi olduğu tespit edildi. Cinayet şüphesi üzerinde duran polis ekipleri gece boyunca yürüttüğü soruşturma kapsamında birden çok şahsı sorgularken Dede'yi darp ettiklerini itiraf eden 3 kişiyi tutukladı.

Soruşturma kapsamında ayrıca olaya karıştığı düşünülen bir araç emare alındı, bir araç aranıyor. Suça karıştığı tespit edilen 5 kişi ise aranıyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Çanakkale Mağusa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Musti musti:

Zenci hak etmistir

4
10
yanıtYanıtla
Siyahiler:

Arkadaslar Abd de 6 ay yabanci ogrencilerle ev paylastim 4 u siyahiydi Nijerya Senegal ve Jamaika liydilar hepside kavgaci ve uyumsuzdu 6 ay boyinca hergun esyalarimi kullanirlardi kendi esyalarina dokunursan kavga cikarirlardi yine de genelleme yapmak istemem ama benim tecrubem.bu.

4
3
yanıtYanıtla
Hayyam:

Siyahi beyazı yok insan insandır herşey kişilik meselesi

yanıt7
yanıt1
Musti:

Zenci hak etmiştir zaten çok irkcilar zenciler

2
5
yanıtYanıtla
Aysegul:

Böyle Vahşice Öldürülmeyi Kimse Haketmiyor.Zenciler Irkcidir Diyen Zat-i Muhterem :Böyle Konuşurken Sen Irkçı Olmuyormusun.Bizde Ölümlere Böylesi Trajedilere Alkış Tutan Olduğu Sürece Insanca Yasamayi Unutun AĞALAR

5
0
yanıtYanıtla
Antiyalaka:

Yavru vatanmis ver rumlara gitsin bes Para etmez bir yer insani zaten insan degil zencilerde az yamyam degil

2
0
yanıtYanıtla
Selim Tüylü:

Kıbrıs gazetelerinin birisinde bu vatandaşın ve öldürenlerin uyuşturucu satıcısı olduklarını yazıyor. Aralarında çıkan bir anlaşmazlıktan dolayı öldürmüşler.

0
0
yanıtYanıtla
Superman:

Yavru vatan böyle, içme bahanesi ile ''her yer ıssız, çöl'' bir yere götürür 8-10 kişi bir kişiyi döver, neden içlerinden biri öyle istemiştir, diğerleri sorgulamaz bile olaya dahil olur, ama asla teke tek kavga etmezler. Çok yakın bir arkadaşım orada okuyordu, kendinden yakışıklı daha ilgi görüyor diye uyuz olmuş, dost görünüp götürüp dövmüşler. Orada buna benzer çok olay yalanmıştır

0
0
yanıtYanıtla
Superman:

Düzeltme! yaşanmıştır

yanıt0
yanıt0
Hami Karadeniz:

Otuz yıldır burada yaşıyorum ilk defa böyle bir olaya şahit oldum.Yukarda yazdıkların gerçek değil.

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title