Haberler

Yaşlılara evde tıraş hizmeti

Güncelleme:

Yaşlılara evde tıraş hizmetiSİVAS - Gemerek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen yaşlı ve evde bakıma muhtaç hastalara evde tıraş hizmeti vatandaşı mutlu ediyor.

Yaşlılara evde tıraş hizmeti

SİVAS - Gemerek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen yaşlı ve evde bakıma muhtaç hastalara evde tıraş hizmeti vatandaşı mutlu ediyor.

Projenin başlamasının ardından Vakıf görevlileriyle birlikte Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman'da belirlenen evlere giderek tıraş edilen vatandaşların yanında oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Nayman; "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın planladığı yaşlı, engelli kendisi berbere kuaföre gitmekte zorluk çeken vatandaşlarımızın bu hizmeti ayaklarına götürmeye yönelik çalışmamızın ilk günündeyiz. Bugün Ali amcamızın tıraşı yapılıyor daha önce bir vatandaşımızın daha yapıldı. Bu tarz hizmetlerle vatandaşımıza yardımcı olan Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

Havanın güzel olması sebebiyle bahçesinde oturan ve orada tıraş olan Ali Cengiz isimli vatandaş ise; "Sağ olsun, var olsun dağlar kadar memnun kaldım. Kaymakam bey sağ olsun" dedi. Yaşlı ve hastaların tıraşları ise meslekleri berber olan Bahçeli Mahalle Muhtarı Hakan Delibayır ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Yasin Erdoğan tarafından yapıldı.

Bu tür hizmetlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gemerek Kaymakamlığı Gemerek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title