Haberler

Yaşlılar ve Hastalar İçin En Önemli Hizmet

Düzce’de sosyal sorumluluk alanında en önemli hizmete imza atılıyor.

Düzce'de sosyal sorumluluk alanında en önemli hizmete imza atılıyor. Evde bakıma muhtaç hasta ve yaşlılar için 'Evde Bakım Hizmeti' ele alınıyor.

Sağlık Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği içinde Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu (SADEFE) ile Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği ( EVSAD) katkılarıyla sempozyum yapılıyor.

Düzce Pelemir otelde 20 Ocak tarihinde yapılacak sempozyum günboyu sürecek. Program, açılış ve protokol konuşmaları ile başlayacak. Bu bölümde, hasta yakının konuşmasının ardından Sadefe Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Orhan Koç, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanı Prof. Dr. İrfan Şencan, Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ve Düzce Valisi Ali Fidan birer konuşma yapacak. Ardından oturumlara geçilecek. Birinci oturumda konuşmacı olarak, Düzce Sağlık Müdürü Mahir Arslan, Düzce Aile Sosyal Politikalar Müdürü Zeki Yıldırım, Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ayşegül Nar, Op. Dr. Orhan Koç bulunuyor. Oturum başkanlığını Prof. Dr. İrfan Şencan yapacak. Sempozyumun ikinci oturumu saat 14,00'de başlayacak. Bu bölümde de konuşmacı olarak Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Armağan Yıldırım, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Toplum Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Kanuni Keklik, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Müşterek Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Emre Yatman ve Düzce Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Hüseyin Köksal konuşmacı olarak katılacak. Bu bölümün oturum başkanlığını ise Evsad Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Gazi Alataş yapacak. Sempozyumun öğle arasında Düzce Belediyesi tarafından engelliler için 12 adet engelli araçları dağıtım töreni yapılacak. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Düzce Valiliği Orhan Koç Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title