Haberler

Yaşlılar Haftası

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "AK Parti mensupları olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakıyor, onların hayatlarının geri kalan kısmını sağlıklı ve huzurlu bir biçimde sürdürmelerini hedefliyoruz.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "AK Parti mensupları olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakıyor, onların hayatlarının geri kalan kısmını sağlıklı ve huzurlu bir biçimde sürdürmelerini hedefliyoruz." dedi.

Başkan Salman, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, hayatı anlamlandırdıkları için tüm büyüklere şükranlarını sunduğunu söyledi.

Büyüklerin Yaşlılar Haftası'nı kutladığını ifade eden Salman, "Büyüklerimiz gölgelerine sığınıp, hayat tecrübelerinden faydalandığımız, güç aldığımız koca çınarlarımız, edep, ahlak, sevgi, saygı, merhamet gibi erdemleri toplumumuza ve toplumun temel yapısı olan ailelerimize yansıtan adeta birer aynadır." dedi.

Salman, büyüklerin davranışlarıyla küçüklerin yoluna ışık tuttuğunu ve aydınlattığını belirterek, şöyle devam etti:

"Engin dünya görüşleri ve yüreklerinin en derinlerinden gelip dillerine dökülen hayır dualarınızla bizlere her daim sırtımızı yasladığımız bir dağ, yorulduğumuz zaman gölgesinde nefeslenip soluk aldığımız bir ulu çınar oldunuz ve olmaktasınız. Bir hadiste Peygamber Efendimiz şöyle buyuruyor, 'Gençler ümitleriyle, ihtiyarlar hayal ve hatıraları ile yaşarlar'. Bizler hayata dair aldığımız ümitlerimizi, büyüklerimizden aldığımız destekle canlı tutarken, büyüklerimiz hayallerinde ve hatıralarında aile, vatan, millet, bayrak, ezan gibi değerlerimizi daima canlı tutuyor. Bizler biliyoruz ki büyüklerimizin hayır duaları hürmetine hanelerimiz rızıklanır, sofralarımız bereketlenir, evimiz, gönlümüz şenlenir huzur bulur."

Büyükleri, aile ve sosyal hayatın içinde erdem ve deneyim kaynakları olarak gördüklerini anlatan Salman, "AK Parti mensupları olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakıyor, onların hayatlarının geri kalan kısmını sağlıklı ve huzurlu bir biçimde sürdürmelerini hedefliyoruz. Yaşlılar için ne yapsak azdır ancak, haklarını bir nebze olsun ödeyebilmek için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Salman Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title