Haberler

    Yasemin Özilhan zayıflıktan kemiğinin çıktığı fotoğrafı hakkında konuştu: Eleştirilere takılmıyorum

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde bakım yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Yasemin Özilhan'ın zayıflıktan belindeki kemiği ortaya çıktı. Son haliyle herkesi şaşkına çeviren Özilhan, tepki çeken fotoğrafının ardından halinden memnun olduğunu söyledi.

    Koronavirüs salgını nedeniyle ailesiyle birlikte eve kapanan sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün sosyal medya hesabından bakım yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Fit vücuduyla her daim dikkat çeken Özilhan'ın zayıflıktan görülen sırt kemiği ise tepki çekti. Özilhan ise günlerdir konuşulan fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu.

    "AŞIRI ZAYIF DEĞİLİM, ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM"

    Sosyetik güzelin kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımını gören takipçileri "Bu hangi seviye zayıflıktan sonra oluyor?" şeklinde yorumlar yaptı. Yasemin Özilhan ise fotoğrafıyla ilgili şunları söyledi: "Öncelikle aşırı zayıf değilim. 52 kiloyum. Bu benim yapım. İki tane omurgam olduğunu bile yazmışlar. Kimde böyle bir şey var Allah aşkına? Bu sırt kası. Herkeste olan bir şey. Spor yaptıkça belirgin hale geliyor. Sağlıklı besleniyorum. Halimden memnunum. Tuhaf eleştirilere katılmıyorum."

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Yasemin Özilhan Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (70)

    Balçovalı:

    Kız arkadaş arıyotum.Tipi yasemin özilhan gibi olmasın.İsmi Ayşegül olmasın.Avrupada yaşayan türklerden olsun.

    33
    11
    yanıtYanıtla
    Tankut:

    Ayşegül son dakika haber sitesinde yorum yazıyor,

    yanıt3
    yanıt1
    İç güveyisi:

    Babasıda zengin olsunmu?

    yanıt4
    yanıt0
    soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz:

    Rabbim sana asıl içi güzel bir eş nasip etsin kardeş, malum dışı güzel olup insanın hayatını yerle bir eden çok

    yanıt5
    yanıt0
    CÜMLE SONUNDA NOKTA KONUR.:

    Kisi aradigini da bulurmus, Mevla''sini da. . . Dikkat et de buldugunun zebellah gibi iki agabeyi olmasin.

    yanıt0
    yanıt0
    zynp:

    sırf şu ünlüler spor yaptığı için spor yapmak istemiyorum onların yaptığı hiç birşeyi yapmak istemiyorum herşeyin suyunu çıkartıyorlar bir hayat sadece Bedene endekslenebilirmi ya

    15
    12
    yanıtYanıtla
    spor keyfi:

    Ben hiç ünlü bir insan değilim hayatım boyunca hiç popüler olmadım okul hayatım boyunca hep yalnızdım lise yıllığıma topu topu üç kişi yazdı ama her gün düzenli olarak sporumu yapıyorum buyrun belki ünlü olmayan birisinin spor yaptığını görmek sizi motive eder

    yanıt1
    yanıt0
    e-e:

    Bu zeka seviyesi ile spora değil, omega-3 ihtiyacın var zaten

    yanıt1
    yanıt0
    Devrim Turk:

    Bu ve bunun gibileri bu dünyaya sadece koparmaya gelmişler..zavallı mahlukat

    4
    12
    yanıtYanıtla
    tosun:

    supurge sopasi olmasin belki kazaylan

    2
    12
    yanıtYanıtla
    Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title