Haberler

Yaşar Okuyan'dan Fenerbahçe'ye Eş Başkanlık Önerisi

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, başkanlık yarışının sürdüğü Fenerbahçe için "Ali Koç'la sayın mevcut başkan eş başkan olsun." dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, başkanlık yarışının sürdüğü Fenerbahçe için " Ali Koç'la sayın mevcut başkan eş başkan olsun." dedi.

Okuyan, gazetecilerin kendisine Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'la birlikte kendisinin Fenerbahçe Büyük Kongre Üyesi olduğunun hatırlatılması üzerine Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı hakkında değerlendirmede bulundu.

Bazı siyasi partilerde eş başkanlık olduğunu söyleyen Okuyan, başkanlık yarışı için Fenerbahçe'ye yeni bir öneride bulunarak şunları söyledi:

"Gönlüm ne diyor? Tüzüğü değiştirsinler, Ali Koç'la sayın mevcut başkan eş başkan olsun. Neden? Çünkü Aziz Yıldırım'ın yaptıkları ortada. Yanlışları var. Onu da söyleyeyim. Ama Fenerbahçe'ye kurulan alçak kumpasta FETÖ'nün kumpası karşısında sırf Fenerbahçe için içeri giren bir adam. Sırf Fenerbahçe için dik duran adam. Bu çok önemli benim için. Bu hadise olmasa ben 'Artık Aziz Yıldırım dinlensin.' Hele Ali Koç'u da çok seviyorum. Ali Koç gerçekten layık. Aziz Yıldırım çekilmiş olsa kim aday olursa olsun, benim oyum Ali Koç'tadır.

Çok net. Ama bu seçim için söylüyorum. Bundan sonraki seçim için demiyorum. Çünkü daha hala Yargıtay'da devam ediyor dava. Doğduğumdan beri Fenerbahçeliyiz. Büyük kongre üyesiyiz. Fenerbahçe'ye alçakça kurulan kumpas karşısında dimdik duran, Fenerbahçe için hapse giren hala da yargılanan Aziz Yıldırım'a bu kongrede sahip çıkmak benim için milli bir görevdir."

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç ile bir etkinlikte görüştüğünü aktararak şöyle konuştu:

"Orada Ali Koç'a bizzat sordum. Fuayede de denk geldik. 'Ali Bey ne zaman düşünüyorsunuz başkanlığı?' dedim. 'Aziz Yıldırım bırakana kadar' demişti bana."

Aziz Yıldırım'ın seçim kaybederek Fenerbahçe'den asla gitmemesi gerektiğini ifade eden Salman, oyunu Yıldırım'dan yana kullanacağını açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Yıldırım Yaşar Okuyan Fenerbahçe Ali Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title