Haberler

Video çekmek isterken canından oluyordu! Elektrik teli bomba gibi patladı

Güncelleme:

Bursa'da sokak lambasından kopan kablo arka arkaya patlamalara neden oldu. O anları lambanın hemen yanında videoya alan kadın ise alev alan kablonun sokağa savrulmasıyla büyük tehlike atlattı.

Bursa'da bir sokaktaki elektrik teli kıvılcım çıkarmaya başladı. Arızayı ve patlamaları gören bir kadın ise o anları cep telefonuyla kayda alırken, kopan kablo kadının bulunduğu yere düştü. Refleksle olay yerinden kaçan kadın büyük tehlike atlattı.

ARKA ARKAYA PATLADI

Merkez Osmangazi ilçesi Namıkkemal Mahallesi'nde sokak lambalarının bulunduğu yerde arıza yapan elektrik kablosu bomba gibi arka arkaya patlamaya başladı. O anları sosyal medyada paylaşmak için telefonuyla kayıt almak isteyen bir kadın ise sokak lambasının altına geçti.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Bu esnada ısınan kablo bir anda koparak kadının üzerine doğru düşmeye başladı. Kadının hızlı refleksi faciayı önlerken, muhtemel faciadan dönülen anlar kameraya yansıdı.

Video çekmek isterken canından oluyordu... Elektrik teli bomba gibi patladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bursa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title