Haberler

Vali, Hastane Odasında Kız İstedi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, İl Özel İdaresi'nde çalışan bir personel için hastane odasında kız istedi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, İl Özel İdaresi'nde çalışan bir personel için hastane odasında kız istedi.

İl Özel İdaresi'nde çalışan Oğuz Kaçar, bir süre önce sevdiği kız olan Tuğba Alptekin'i ailesinden istemede aracı olması için Vali Oğuz'a müracaat etti. Vali Oğuz da Kaçar'ın isteğini kabul etti.

Ancak kız istemeye gidecekleri günlerde Tuğba Alptekin'in babası Mustafa Alptekin, geçirdiği iş kazası sonucu Isparta Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi olmaya başladı.

Vali Oğuz da, Isparta Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden Mustafa Alptekin'i, damat adayı İskender Oğuz Kaçar, babası Hüseyin Kaçar ve annesi Mehri Kaçar ile ziyaret ederek, "Allah'ın emri ile" kız istedi.

Kız babası Mustafa Alptekin'in olumlu yanıt vermesi üzerine gelin adayı Tuğba Alptekin'i telefonla arayan Vali Oğuz, "Tuğba, seni oğlumuz İskender'e istemeye geldik. Babanla annen, 'Allah'ın yazdığına biz bir şey diyemeyiz' dediler. En son söz İskender ile sende olduğu için senden de söz istiyoruz. Sen ne diyorsun-" diye sordu.

Son kararın annesiyle babasına ait olduğunu belirten Tuğba Alptekin, babası ve annesi ile telefonda konuştuktan sonra hastane odasında bulunanların alkışları arasında "Ben de kabul ediyorum" dedi. "Allah hayırlı uğurlu etsin" diyen Vali Oğuz da, odada bulunanlara çikolata ikram etti.

Hayırlı işlerde acele edilmesi gerektiğini belirten Vali Oğuz, "Ben hem oğlumuzun, hem de kızımızın manevi babasıyım. Bugün üç ayların içerisindeyiz. Böyle hayırlı bir günde hayırlı bir iş yapalım dedik ve kızımızı istedik. Ben ikisine de şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Vali Memduh Oğuz'a teşekkür eden damat adayı İskender Oğuz Kaçar ise, çok şaşkın olduğunu ifade ederek, "Valimize bize böyle bir sevinci yaşattığı için dua ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Açıkçası hastanede kız isteyeceğimiz hiç aklıma gelmemişti. Hala şaşkınlığımı üzerimden atamadım. Böyle bir şey herkese nasip olmayacağı için, içimde ifadesi zor duygular var" diye konuştu.

- ISPARTA

Kaynak: AA / Yaşam

Hüseyin Kaçar Memduh Oğuz Isparta Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title